Teknologi, byggeri & transport

Center for transport & logistik

Benzin, diesel og olie, det er nogle af ingredienserne, når du starter din håndværksuddannelse på Center for transport & logistik.

Varigheden af din uddannelse er afhængig af din baggrund. Hvad er din baggrund?

Det er hos os vi uddanner:

Vi deltager hvert år i lokale, danske og internationale mesterskaber for lærlinge. Flere af vore lærlinge har vundet Europamesterskab.

Vi har 14 indregistrerede lastvogne, 4 anhængere, 7 biler med kran, 3 busser og 2 taxa personbiler. Udover alt det, er der en del ikke registrerede pladsbiler, som bl.a. anvendelse på vores lukkede øveanlæg og til flere helt nye biler, som mekanikerne skruer i. 
Vi har bygninger med specielt indrettede faglokaler til teoriundervisning.

På Center for transport og logistik er vi vant til at være internationale. Vi har stor søgning til både erhvervsuddannelserne men også til de mange kurser vi afholder, indenfor lastbiler, bus og taxa, lager og logistik, Navision lagerprogrammer, gaffeltruck, teleskoplæsser, EU kvalifikationsbevis og obligatorisk efteruddannelse. 
En ting vi prioriterer er, at der altid er kaffe indenfor rækkevidde og i kantinen kan man få sig en god portion mad.

Vi gennemfører rigtig mange efteruddannelseskurser - specielt mange AMU kurser fx. CUB kurser med EU-certifikat, kørekort til lastvogn m.m. Alle kurser inden for branchen kan gennemføres på Uddannelsescentere Holstebro.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Center for transport og logistik.