08. marts 2019

Stor teateroplevelse på STEP10

undefined

Fredag middag - først i marts måned - besøg af den århusianske kulturinstitution OPGANG 2, som viste deres Reumert-vindende teaterstykke ”4ever” for STEP10.

STEP 10´s elever blev vidende til en musikalsk teaterfortælling om fire unge mænds venskab på godt og ondt. Forestillingen, som også handlede om livsvalg, loyalitet og de omkostninger, der følger med ubrydeligt venskab, gjorde et dybt indtryk på de ca.150 elever, som spændt fulgte forestillingen i Auditoriet på UCH.

”Det var en helt vild fortælling”, sagde Mikas Jung Poulsen efter forestillingen.
”Ja, og slutningen sagde jo helt vild meget om, hvor meget ens valg kan komme til at betyde”, tilføjer Rebecca Lundhede.

Teaterforestillingen bliver en del af elevernes eksamensgrundlag, og den er et fantastisk eksempel på en af de genrer, som klasserne kan opgive på deres pensumlister. Derfor har eleverne før og efter forestillingen arbejdet med ”4ever” i deres klasser.

Uddannelsesleder, Carsten Yding, glædede sig over, at det lykkedes at få forestillingen til Holstebro, og han mener, at det er vigtigt for STEP 10, at vi forsøger at leve op til Holstebro Kommunes vision om, at kulturen gør en forskel.
”Kulturen er et vigtigt element for os. Vi har naturligvis fokus på uddannelse her på STEP 10, men vi har et andet ben, der handler om dannelse. Kulturen kan bevæge os, og det er jeg sikker på, at vores elever, som måske ikke er så teatervante, har oplevet i dag. Det er da en dejlig fornemmelse at gå på weekend med.” siger Carsten Yding.


Mere info
Uddannelsesleder Carsten Yding, cyd@ucholstebro.dk 99 122 335