UCH fødevarer er for dig, der har sans for detaljerne og har lyst til at lære, hvordan du kan jonglere diverse råvarer, smage og anretning. På brobygningsforløbet får du kendskab til uddannelserne gastronomi (kok), bager & konditor, gourmetslagter, ernæringsassistent og serviceassistent.
Vi glæder os til nogle spændende dage med dig, hvor du vil få praktisk kendskab til at sammensætte smage, hvordan man beregner prisen på mad og udnytter råvarerne bedst muligt i forhold til at få mest ud af dem.
Du bliver med andre ord introduceret til professionel fødevareproduktion, hvor alle dine sanser og kundskaber kommer i spil.
Du prøver kræfter med enten at tilberede spændende og sunde retter, bage lækre brød og kager eller arbejde med forskellige gourmetudskæringer af dansk kød. Alt sammen med fokus på det gode bæredygtige måltid.
Undervisningen er bygget op i temaer og de kan fx være:
På Byggeri kan man vælge to veje:
Adresse | UCH, den røde indgang, Døesvej 70 - Auditoriet |
---|---|
Mødetid | Mandag - torsdag kl. 8.00 - 14.00, fredag kl. 8.00 - 12.30 |
Transport | Bybus nr. 1 - se mere på www.midttrafik.dk |
Sygdom | I tilfælde af sygdom skal du give besked på telefon 99 122 230 senest kl. 8.00. Din hjemskole orienteres om evt. fravær |
Kantine | Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine |
Påklædning | Du får udleveret skridhæmmende fodtøj og en t-shirt, som du skal arbejde i, når du er i produktionen. |
Tilmelding til et brobygningsforløb foregår via din UU-vejleder.