Fødevarer - her kan du blive

Bager og konditor

Vil du være en af de danske håndværksbagere der er kendt over hele verden for deres alsidige og moderne uddannelse?

Her får du højt fagligt niveau og stor mulighed for at blive klog på brød og kager!

På UCH uddanner vi nogle af danmarks bedste bagere - i 2018 og 2019 er det en bagerlærling fra UCH, som er blevet danmarks mester ved DM i Skills.

Praktikpladsgaranti

Bager og Konditorforeningen har udstedt en praktikpladsgaranti, der er kun ganske få krav til dig - læs mere her

På UCH tilbyder vi ikke kun bageruddannelsen, men også faglig opkvalificering og efteruddannelse af svende og mestre og kører som de eneste i danmark en mesteruddannelse i bl.a. forretningsudvikling.

At være bager

Arbejdet som bager kræver, at du kan komme op om morgenen, så du kan være klar til at møde dagens spændende opgaver og udfordringer. En fordel ved at arbejde tidligt er, at man så også holder tidligt fri.

Uddannelsen giver en grundlæggende viden om bagning samt fremstilling af kager og desserter. Du lærer at blande de moderne metoder ved bagning med fagets gamle håndværkstraditioner. Du lærer også, hvordan man betjener kunder.

Du kan afslutte som bagværker (trin 1), som bager (trin 2) eller som konditor (trin 2).

Bagværker

Du lærer at fremstille de almindelige og traditionelle brødtyper. Du lærer også at assistere ved arbejdet med rullede deje.

Bager

Du lærer om råvarer, dejproduktion og brødfremstilling. Du får desuden undervisning i kageproduktion og rullede deje.

Konditor

Du lærer bl.a. om desserter, is og marcipan. Du lærer også at fremstille dekorationer og figurer i bagværk og konditori.

Læs alt om uddannelsen til Bager og konditor - regler, niveauer m.m. på www.ug.dk

Tilmeld dig uddannelsen