Her bliver du introduceret til professionel fødevareproduktion og møder maduniversets forskellige gode råvarer.
Du prøver kræfter med enten at tilberede spændende og sunde retter, bage lækre brød og kager eller arbejde med forskellige gourmetudskæringer af dansk kød. Alt sammen med fokus på det gode måltid.
Du lærer også at håndtere råvarerne korrekt, lærer om hygiejne i forbindelse med fødevareproduktionen og møder grundfagene – dansk og matematik på nye måder.
Indholdet af brobygningen afhænger meget af årstid og sæson, så vi sikrer, at du får det bedste udbytte af dagene i forhold til de aktuelle råvarer.
Undervisningen er bygget op i temaer og de kan fx være:
Du bliver i brobygningen præsenteret for EUX, hvor man både tager en håndværksuddannelse og samtidig tager fag på gymnasialt niveau.
Forløbet slutter med, at du får en orientering om de uddannelser, du kan tage inden for Fødevarer UCH og hvilke muligheder, de giver dig for en fremtid inden for fødevarebranchen.
Adresse | Døesvej 70, Holstebro - Den røde indgang - Bistroen |
---|---|
Mødetid | Mandag - torsdag kl. 8.00 - 14.00, fredag kl. 8.00 - 12.30 |
Transport | Bybus nr. 1 - se mere på www.midttrafik.dk |
Sygdom | I tilfælde af sygdom skal du give besked på telefon 99 122 230 senest kl. 8.00. Din hjemskole orienteres om evt. fravær |
Kantine | Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine |
Påklædning | Du får udleveret skridhæmmende fodtøj og en t-shirt, som du skal arbejde i, når du er i produktionen. |
Tilmelding til et brobygningsforløb foregår via din UU-vejleder.