09. december 2014

Anker Bjerre A/S og Henry D. Nielsen A/S har leveret nye traktorer til Lægaarden

En New Holland T6 og en Massey Ferguson er rullet ind på skolen

Lægaard Landbrugsskole føjer nu endnu to traktorer til maskinparken.

Hensigten er, at traktorerne giver eleverne mulighed for at lære den nyeste teknologi og traktorkørsel helt fra bunden.

Uddannelsesleder Anders Gammelvind er meget bevidst om, at skolen skal tilbyde eleverne tidssvarende undervisning med moderne maskiner og har valgt at have flere fabrikater for at afspejle den virkelighed, som eleverne kommer ud til.

Skolen supplerer maskinparken med den nyeste teknologi, foragerprogrammering, trinløs gearkasse og GPS er bare nogle af de nye ting. ”Det giver mig en stor mulighed for at differencere min undervisning og ikke mindst giver det mig faglig stolthed at åbne porten ind til maskinhuset” siger faglærer Jesper Søndergård, Lægaard landbrugsskole.

”Vi har lejet traktorerne frem for at købe dem. Eleverne vil derfor altid kunne lære og arbejde med de nyeste modeller. Heldigvis har vi et rigtig godt samarbejde med Anker Bjerre A/S og Henry D. Nielsen A/S i Holstebr. De har begge arbejdet for, at vi kunne få en optimal løsning til vores elever” fortæller en stolt Anders Gammelvind.

Hvert år de næste tre år bliver der leveret en ny traktor på Lægaarden, det er aftalen med de to forhandlere.

Til jer fra os
Anker Bjerre og Anders Frandsen fra Anker Bjerre A/S i Holstebro var mødt op til overdragelsen af nøglerne til faglærer Jesper Søndergård. ”Vi er meget glade for at kunne hjælpe Lægaarden med ny teknologi” fortæller forhandler Anker Bjerre. ”Vi har sammen valgt en model med den nyeste teknologi, så man kan gå direkte fra en New Holland T6 til en T7 og T8 osv.”.

I løbet af det næste år vil omkring 200 elever stifte bekendtskab med de nye traktorer og den nyeste teknologi.

For mere info kontakt:
Uddannelsesleder Anders Gammelvind, telefon 99 122 620 eller ag@ucholstebro.dk