Smag på skønne Valencia og sprogrejse

Når du går på en af vores fødevareuddannelser på UCH, så har du mulighed for at komme 14 dage til Valencia på både sprogophold og i praktik.

Du skal bo ved en værtsfamilier under opholdet, så du møder kulturen tæt på.

undefined

Valencia ligger midt på den spanske kyst ud mod Middelhavet og er den tredjestørste by i Spanien. Valencia har nogle af Spaniens bedste strande, som f.eks. La Malvaprosa Beach, der kan byde på en dukkert i den spanske varme - også i april.

undefined

Kultur og madmarkeder er også en del af Valencia, og det er bare nogle af de oplevelser, der venter dig. Sammen med vores samarbejdspartner sprogskolen AIP Language Institute finder vi praktikplads til dig, som vil være hos en restaurant eller i et bageri.

Informationsmøde

Vi holder informationsmøde tirsdag d. 22. oktober 2019 kl. 16:00 i restauranten (lokale L11) for alle vores nuværende elever, der har interesse i at høre mere om muligheden for at komme til Valencia. Er du under 18 år, skal dine forældre med til informationsmødet. For elever over 18 år er forældre også velkommen.

De 14 dage i Valencia vil have en egenbetaling på 4.000 kr. I prisen er alt inkluderet (fly, mad, overnatning, forsikringer) Derudover skal der betales et depositum på 1.000 kr., som tilbage betales ved hjemkomst.

Har du brug for mere info, så kan du kontakte uddannelsesleder Torben Pedersen.