Gå til hovedindhold

Brobygning: Fødevarer

Duft, smag og lær!

Fødevarer er for dig, der har sans for detaljerne og har lyst til at lære, hvordan du kan jonglere diverse råvarer, smage og anretning.

På brobygningsforløbet får du kendskab til uddannelserne gastronom, bager, gourmetslagter og ernæringsassistent. 

Vi glæder os til nogle spændende dage med dig, hvor du vil få praktisk kendskab til at sammensætte smage, hvordan man beregner prisen på mad og udnytter råvarerne bedst muligt i forhold til at få mest ud af dem. 

Du prøver kræfter med enten at tilberede spændende og sunde retter, bage lækre brød og kager eller arbejde med forskellige gourmetudskæringer af dansk kød. Alt sammen med fokus på det gode bæredygtige måltid. 

Undervisningen er bygget op i temaer, og de kan f.eks. være: 

  • Fødselsdag hos bagerne med kagemand og boller 
  • Bæredygtighed, madsspild og de gode smage 
  • UCH specialiteter i slagterbutikken 

Tilmelding til et brobygningsforløb foregår via din UU-vejleder. 

Praktisk information:  

Adresse  UCH, den røde indgang, Døesvej 70 – Auditoriet 
Mødetid  2-dages forløb
Mandag og tirsdag kl. 8.00 – 13.50

3-dages forløb
Onsdag og torsdag kl. 8.00 – 13.50 samt fredag kl. 8.00 – 12.30 

Transport  Se mere på midttrafik.dk
Sygdom  I tilfælde af sygdom skal du give besked på telefon 99 122 230 senest kl. 8.00. Din hjemskole orienteres om evt. fravær 
Kantine  Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine 
Påklædning  Du får udleveret skridhæmmende fodtøj og en t-shirt, som du skal arbejde i, når du er i produktionen.