05. februar 2020

Gourmetslagtersvende og 4 bronzemedaljer

undefined
De er så klar til at komme ud og vise deres færdigheder - årets første gourmetslagtersvende fra UCH. Stort tillykke til alle og til til de 4 der præsterede til bronzemedaljer.

Bagerst fra venstre:
Michael Kristiansen fra Det Lille Slagteri, Farsø - Bestået med ros
Nicolai Fisker Pedersen, Djursd Slagtehus, Allingåbro - Bronzemedalje
Louise Heidemann, Superbrugsen, Roslev - Bronzemedalje
Nicolai Beikes, Grenaa Slagtehus
Per Asanka Bak, Slagteren på Møllevej, Thisted - Bestået med ros
Benny Ulf Larsen, Kvickly, Lemvig - Bronzemedalje
Mads Christian Ejnar Olsen, Silkeborg Slagteren, Silkeborg

Forrest fra venstre:
Augustin-Teddy Bombimbo Isamoto, Kvickly, Holstebro
Mads Vang Matthiesen, Welfare Food A/S, Holsted - Bronzemedalje
Mik Ricky Steenholdt Nielsen, Bjerre Kød, Hornsyld

4 x bronzemedaljer

undefined
Bronzemedaljer til fra venstre: 
Nicolai Fisker Pedersen, Djurs Slagtehus, Allingåbro
Mads Vang Matthiesen, Welfare Food A/S, Holsted
Benny Ulf Larsen, Kvickly, Lemvig
Louise Heidemann, Superbrugsen, Roslev


Mere info:
Jan Emtkjær Jensen, uddannelseschef - jej@ucholstebro.dk, tlf. 99 122 223

Vil du være gourmetslagter?