06. marts 2019

Nyt undervisningsbageri indviet på UCH

undefined

Nordeuropas bedste bageri til undervisning findes nu på UCH!

Efter 4 måneders total ombygning af et af skolens bagerier er det nu præsenteret for DFFU og andre interessenter.

Fødevarestyrelsen har været fobi undervejs i byggeriet og de er imponerede over de løsninger der er valgt. Der er lavet en helt ny type kloakering, der forhindre besøg fra de firbenede, som alle bagerier frygter. Kreative løsninger på opbevaring af råvarer og materiel, så det holder en meget høj hygiejne standard. Trykluftslanger fra loftet, hvor også alt udsugning er placere er bare nogle af de ting, der imponerede dem. De har taget billeder, for at bruge UCH bageriet som et godt eksempel på hygiejneindretning af et topmoderne bageri. Det bekræfter os i, at vi har ramt rigtigt, mener uddannelessleder Jan Emtkjær Jensen.

Vi har købt helt nye herdovne, stikovne og et Flexbakersystem, så vi også kan tilbyde de kommende bagerlærlinge med det nye speciale ”Detailbager” de bedste læringsbetingelser. Der var ved indvielsen flere både nuværende men også et par tidligere elever der kom forbi. De var imponerede over de mange små detaljer, der tilsammen udgør det topmoderne bageri.

I selve indretningen af bageriet har det hele tiden været i fokus, at det skulle være produktionsoptimeret, så der kan rykkes rundt på næsten alt. Lokalet kan derfor tilpasses til de arbejdsgange de forskellige produktioner kræver. En helt igennem gennemtænkt LEAN optimering, der giver fantastiske rammer for også at gennemføre moderne bager- og konditorefteruddannelse.

TVMV var forbi

Dagbladet var der også

Vil du være bager, så start din uddannelse til august