Jakob Jensby fra Under Klippen, Holstebro og Mikael Nørtoft fra Hotel Svanen, Billund vandt en overbevisende 1. plads til udtagelseskonkurrencen i Esbjerg, hvor de kvalificerede sig til DM for gastronomer for hold, som afholdes på Food Expo, Herning i marts måned 2016.
De vandt med 38 point ned til nummer 2, og med dommernes ord, en overbevisende og sikker sejr! Mellem nummer 2 og 3 var der 3 point til sammenligning.
Det var kokkefaglærer Mads Hald, som var med Jakob og Mikael til konkurrencen. De arbejdede begge rutineret og sikkert i køkkenet og det resulterede i dagens bedste forret, dagens bedste hovedret og nummer 2 på dessert. Herudover fik de dagens bedste køkkenpræstation mht. hygiejne, råvarehåndtering samt struktur og plan, fortæller en stolt kokkefaglærer.
Til samme konkurrence blev det regionale skillsmesterskab for gastronomer afviklet og her blev Mikael Nørtoft kåret som vinder. Han kvalificerede sig derfor til DM i Skills, som holdes i februar måned 2016 i Fredericia.
Jakob Jensby fra Under Klippen, Holstebro til venstre og Mikael Nørtoft fra Hotel Svanen, Billund til højre
For mere info:
Mads Hald, kokkefaglærer mhm@ucholstebro.dk - 99 122 446
Jan Emtkjær Jensen, uddannelsesleder, jej@ucholstebro.dk - 99 122 223