Business

Detail - Salgsassistent uden profil

Business UCH tilbyder et fleksibelt hovedforløb for elever der tager uddannelsen salgsassistent uden profil.

Det fleksible forløb betyder, at skoleperioderne er opbygget som en kombination af undervisning på skolen og i virksomheden. En skoleperiode kan fx være bygget op med 6 dage på skolen og 4 dage i virksomheden, hvor der arbejdes online med opgaver fra skolen.

Med dette forløb er eleverne væk fra butikken i færre dage. Eleverne skal stadig have den samme tid til at arbejde med fagene, men en del af indholdet gennemføres i virksomheden, hvilket giver stor fleksibilitet for både eleverne og virksomhederne.

Hvem er forløbet for?

Forløbet henvender sig til elever i butikker, som har et blandet sortiment eller ikke er en del af en kæde, som udbyder sit eget hovedforløb. Virksomheden skal være godkendt til at have elever. Er du virksomhed og i tvivl om I er godkendt til at have elever, så kontakt Laila Poulsgaard, lp@ucholstebro.dk, tlf. 99 122 486. Hun kan give hjælp og svare på spørgsmål.

Indhold og opbygning

Forløbet er opbygget med 7 ugers undervisning inkl. fagprøve. Desuden vil der blive mulighed for at supplere med valgfag. I undervisningen vil der være fokus på hovedemner som koncept, salg, butik og produkt samt drift.

Virksomheder som tilmelder elever til forløbet, vil blive taget med på råd i planlægningen.

Valgfag

Du har mulighed for at vælge:

Hvem kan blive elev?

For at starte på hovedforløbet skal grundforløbet på EUD eller EUX være afsluttet. Hovedforløbet gennemføres herefter på to år.

Det er også muligt at starte som elev med HHX. Så er hovedforløbet som udgangspunkt et år, men kan forlænges til to år.
Elever som har STX, HTX, HF eller en teknisk EUX kan starte på uddannelsen efter et grundforløb på 5 uger. Alt kan gennemføres hos os på Business. Herefter gælder samme regler som for HHX.

Find mere information om uddannelsen her