Business

Virksomhedssamarbejde med Business UCH

Hos Business UCH er samarbejde med virksomheder en del af fundamentet for den uddannelse, vi giver vores elever.
Samarbejdet med virksomhederne skal både sikre, at eleverne får den bedst mulige uddannelse, og at virksomhederne får de bedst mulige elever.

For at sikre det gode samarbejde med virksomhederne har vi skabt forskellige tiltag, som er med til at skabe god kommunikation med virksomhederne med følgende formål:

  • Synliggøre virksomhederne i vores uddannelser
  • Skabe interesse hos flere unge mennesker for vores uddannelser
  • Sikre sammenhæng mellem grundforløb på skolen og hovedforløb i en virksomhed (elevplads)
  • Få flere elever i gang med hovedforløb (elevplads)
  • Dele information og erfaringer mellem skole og virksomheder

 

Partnerskabsaftaler

Business UCH har indgået partnerskabsaftale med en række virksomheder.

Partnerskabet betyder, at virksomhederne arbejder sammen med skolen om at skabe synlighed og sammenhæng mellem uddannelsen på skolen og hverdagen i virksomheden. Det sker ved, at virksomhederne indgår i forskellige aktiviteter, som en del af undervisningen.
En anden del af partnerskabet handler om rekruttering. Det retter sig både mod rekruttering af unge til grundforløbet og i overgangen fra skole til elevplads i virksomhederne.

Business UCH har pt. partnerskabsaftale med følgende virksomheder:

Kvickly, REMA1000, Bilka, ALDI, MENY, NETTO, Bestseller, JYSK, Service & Co, Holstebro Kommune, Politiet, Jysk Energi, ATP, Winefamily, Revision Limfjord, SuperBrugsen, SPAR Borbjerg, Birn

undefined

Advisory Board

Med Advisory Board tilbyder Business UCH et netværk for virksomheder på tværs af brancher, men med en fælles interesse i uddannelse af elever inden for detail, handel og kontor.
Netværket er åbent for alle virksomheder, og mødes 2-3 gange om året. Møderne kan have et overordnet tema, men tager udgangspunkt i at udveksle information og inspiration omkring uddannelse.
Virksomheder kan tilmelde sig Advisory Board på hjemmesiden for Business UCH - klik her

Købmand på 1. klasse

Sammen med virksomheder i detailbranchen har vi sat fokus på den gode købmand. Udgangspunktet var dagligvarebranchen, men andre områder er kommet med. Det har ført til et samarbejde med en række butikker, som både skal tiltrække flere unge til detailområdet, og styrke indholdet i uddannelsen.

Digital Frontløber

Inden for både kontor, handel og detail sker der en rivende digital udvikling. Den skal vores elever være klar til, og derfor samarbejder Business UCH med en række forskellige virksomheder om digitale udfordringer. Som digital frontløber skal vores elever være klar til at møde nye IT-systemer og arbejde med fx webshops og sociale medier.

Vi udvider løbende antallet af virksomheder vi samarbejder med om både Købmand på 1. klasse og Digital Frontløber og indgår gerne nye partnerskabsaftaler.
Interesserede virksomheder er altid velkomne til at kontakte uddannelsesleder René Tolderlund Jakobsen på rtj@ucholstebro.dk eller 99 122 676

Job speed-dating

Det er vigtigt for Business UCH, at vi både hjælper eleverne godt videre til en virksomhed – og hjælper virksomhederne med at finde den rette elev. Derfor har vi løbende forskellige aktiviteter for at klæde både elever og virksomheder bedst muligt på.

Årets vigtigste begivenhed i den sammenhæng er Job speed-dating, som afholdes i februar. Her kan elever og virksomheder møde hinanden til korte samtaler, som kan være første skridt til en elevaftale.
Alle virksomheder, som skal bruge elever til kontor, handel eller detail, er meget velkomne til at deltage.

Tilmelding til det aktuelle arrangement - klik her

Hovedforløb

Business UCH tilbyder hovedforløb til følgende kontor- og detailuddannelser.

Hovedforløbene planlægges i samarbejde med virksomhederne.