22. oktober 2020

Årets Innovative Læreplads 2020

Uddannelsescenter Holstebro har kåret Sdr. Nærå Bageri til Årets Innovative Læreplads 2020 blandt skolens virksomheder, der uddanner elever og lærlinge.

Det kom som en glædelig overraskelse for Bagermester Morten Madsen da direktør Ann Østergaard og uddannelsesleder Jan Emtkjær kom på besøg og overrakte ham prisen, der nu kan pryde væggen hos den lokale bager.

Det var 22-årige Janni Bjørn der indstillede sin tidligere læremester til årets innovative læreplads. Janni blev selv færdigudlært i august og er efterfølgende blevet fastansat i bageriet.

Morten Madsen er en mand der brænder for sit fag, og har været bagermester i 30 år. Han opfordrer sine elever til at være kreative og eksperimenterer i bageriet og det har medført at Janni i sin elevtid fik udviklet sit eget fuldkornsbrød, som nu produceres og sælges i butikken. Når man er i lærer hos ham, er der ikke langt fra ide til færdigt produkt.
Det er et godt sted at være. Man får lov til at sætte sit præg på det, man gerne vil lave.” Fortæller Janni.  

Sdr. Nærå Bageri har i dag 5 fastansatte bagere og konditorer, ud over Morten Madsen selv og 2 elever. De går meget op i at være aktiv i lokalområdet og har flere gange deltaget i Knæk cancer arrangementer, Egeskov Marked og laver tapaskager til andre arrangementer mm.

Med denne kåring er Sdr. Nærå Bageri hermed nomineret til at kunne vinde prisen for Årets Innovative Læreplads 2020 på landsplan.

 

undefined