07. oktober 2021

Årets innovative læreplads på UCH

undefined
Foto: fra venstre bagerlærling Andrea Svobodova, bagermester Henrik Dahl Hansen, Moesgaard Museum og uddannelseschef Jan Emtkjær Jensen, UCH 

Årets innovative læreplads 2021 er idag kåret af Uddannelsescenter Holstebro - Bageriet på Moesgaard Museum i Århus.

Bageriet ligger centralt sammen med museumscafeen midt inde i det flotte museum. Bageriet sørger for frisk brød og kager til de mange gæster, der hver dag besøger det spændende hus. 

Bageriet er kåret på baggrund af bagerlærling Andrea Svobodova, der i sin indstilling lagde vægt på, at hendes mester Henrik Dahl Hansen altid involverer hende i udviklingen af de store projekter bageriet løfter udover det daglige brød til gæsterne. Selv om bageriet i størrelse ikke er stort, så afvikler de mange store events, hvor bageriet ofte sørger for spændende tapaskager til gæsternes store fornøjelse. De formår at udvikle deres sortiment og har samtidig fokus på særlige hensyn til fx gluten- og laktoseallergier hos deres gæsterne.

På UCH ønsker vi bageriet Moesgård Museum stort tillykke med prisen, der automatisk udløser en nominering til den landsdækkende titel som Årets innovative læreplads i DK.