15. december 2016

Årets læreplads 2016

undefined

På billedet ses fra venstre:
Fra GRÅKJÆR A/S Cathrine Hylleberg og HR konsulent /Administration Anne Højbøge, underviser Ann-Vibeke Mose fra UCH og fra GRÅKJÆR A/S Trine Pedersen med Cathrines lille dreng.

Kåringen af den lokale vinder af Årets læreplads 2016 har trukket lidt ud - der var lige en fødsel der skulle overstås. Mor og barn er nu godt på den anden side og var mødt op for at kåre vinderen som blev GRÅKJÆR A/S.

Cathrine Hylleberg som er kontorelev hos GRÅKJÆR A/S havde lavet en indstilling, der overbeviste juryen om, at der ingen tvivl var om, at her var virksomheden, der skulle kåres som Årets læreplads 2016, fortæller juryens formand, vicedirektør Jens Knudsen, UCH.

Cathrine skrev i sin indstilling bl.a. ”GRÅKJÆR A/S er et rigtig fedt sted at være elev, fordi man bliver inddraget i alle afdelinger på lige fod med de fastansatte. Man får lov at deltage i de ting man brænder for. Det er en udfordrende arbejdsplads, hvor man kommer både på byggepladsbesøg og med på messer. Friheden og tilliden til at man gør det man skal, er også en af de store plusser ved at være her.

Man bliver værdsat på lige fod med alle andre og er der noget man er i tvivl om, eller har brug for hjælp til, så er alle bare super søde til at hjælpe”

HR konsulent Anne Højbøge var glad for udnævnelsen og glæder sig over, at det arbejde de gør bliver værdsat og virker. En af de ting vi hos GRÅKJÆR A/S prioriteret meget højt er, at eleven skal nå de opsatte kompetencemål og så er det altid godt og givtigt for alle ansatte at have en elev. Det giver et frisk pust til dagligdagen i virksomheden, siger Anne Højbøge.

Uddannelsescenter Holstebro besøgte mandag GRÅKJÆR A/S og kunne her overrække diplom og et kunstværk som synligt bevis på hædren. UCH ønsker GRÅKJÆR A/S stort tillykke med titlen.

Kontakt for yderligere info:
Underviser Ann-Vibeke Mose – avm@ucholstebro.dk – telefon 99 122 471
Inspektør Anette Hammer – ah@ucholstebro.dk – telefon 99 122 330