30. september 2021

Årets læreplads 2021

 

undefined
Foto: Fra venstre, direktør Nanna Seidelin, UCH - chaufførlærling Frederik Andersen og vognmand Nicolaj Brogaard, Sv. E. Brogaard A/S

Tillykke til vognmandsfirmaet SV. E. Brogaard A/S, Holstebro som af Uddannelsescenter Holstebro i dag er blevet kåret til Årets Læreplads 2021 blandt alle elever og lærlinge tilknyttet UCH. 

Det var ingen hemmelighed for vognmandsfirmaet, at de var indstillet til prisen, men det var en overrasket Nicolaj Brogaard der tog imod repræsentanter fra UCH og det gik op for ham, at de er kåret blandet alle uddannelsesretninger og brancher tilknyttet UCH og ikke kun transportbranchen. 

Vi er utrolig glade og stolte over at modtage sådan en pris, som et bevis på, at det arbejde vi gør i hverdagen for vores ansatte og lærlinge gør en forskel, udtrykte Nicolaj Brogaard.

Vognmandsfirmaet Sv. E Brogaard er en virksomhed der ligger forrest i branchen. De arbejder meget med energirigtig kørsel, de har et teknologisk fremsyn og gør meget for at sikre uddannelse til sine medarbejdere. 

Det var også noget af det som chaufførlærling Frederik Andersen fremhævede i sin indstilling. Det er et socialt sted med et godt arbejdsmiljø og jeg får lov til at prøve mange forskellige slags kørsel, så jeg rent fagligt virkelig har haft mulighed for at udvikle mig.

Stort tillykke med prisen, der automatisk udløser en nominering til den landsdækkende Årets Læreplads 2021.

Læs hele Frederiks indstilling her:

Som lærling hos Brogaard - har jeg haft mulighed for at prøve mange forskellige slags kørsel. Fx. Distribution, TIP-kørsel, eksport, særtransport, slagteri affald samt diverse ekspress. Så rent fagligt har jeg virkelig haft muglihed for at udvilke mig og prøve alle former for kørsel.

Vores arbejdsopgaver er disponeret over webtour sådan man hele tiden har et overblik over dagen og den kommende opgave. Deruover har vi Dynafleet så vi selv kan følge med i vores økonomikørsel.

Brogaard er et meget socialt sted hvor vi har det rigtig godt med vores kollegaer. Der er både arrangerementer som er arrangeret af personaleforerningen men også firma arrangeret. Derudover er der planlagte chauffør informationsmøder hvor der som udgangspunkt er efterfølgende hygge - hvor partnere også ofte er inviteret. Når der ikke er Corona er der også en årlig weekendtur. Derudover er der god stemning på kontoret hvor vi lige sætter os ned og får en rundstykke, kage eller en fredags øl inden weekenden.

Jeg oplever altid støtte og vejledning fra min leder og kollegaer. En gang årligt gennemgår vi også en MUS samtale så vi lige slåt bremsen i og er sikker på vi er hvor vi skal være i forhold til uddannelse, kurser, arbejdsglæde osv.

 

Se listen over alle indstillede virksomheder