24. juni 2019

Den første EUX student

undefined

Farmor og mormor satte huen på Christian Laustsen, EUX Tømer student

Så kom de gymnasiale fag i hus, nu venter kun svendeprøven som tømrer til september før Christian Laustsen er helt færdig som EUX Tømrer.

Det var to tydelig stolte bedstemødre, der fik lov at sætte huen på Christian, da han kom ud fra eksamenslokalet og storesøster var med på skype fra New York, så hele familien var samlet for at fejre ham.

Christian har allerede planerne klar, når han er færdig til september. Han får nemlig lov at blive hos sin mester Kristian Nygaard, Borbjerg og firmabilen er købt til den kommende EUX-svend. De er kun mester og lærling og det giver nogle pudsigheder, for de hedder faktisk det samme. Christian bruger derfor sit andet efternavn Laustsen ellers ville de hedde Christian Nygaard og Kristian Nygaard 😊 Det er så blot et spørgsmål om, hvilken Christian der sidder bag rattet 😊

Nu skal huen fejres og det bliver dejligt at få lidt frihed igen. Det er dejligt ikke at være på SU, men det koster noget fritid at skulle læse op på de gymnasiale fag her til eksamen og generelt igennem skoleforløbet, men det er det hele værd, fortæller Christian inden han går ind for at lade sig fejre.

Mere info:
Jan Emtkjær Jensen, EUX afdelingsleder jej@ucholstebro.dk tlf. 99 122 223