07. april 2017

Familieskills på UCH

Der bliver i fremtiden mangel på dem, der kan noget med deres hænder og derfor har UU Nordvestjylland i samarbejde med UCH og SOSU et pilotprojekt igang, der skal give forældre mere viden om erhvervsuddannelser.

Det er der stor interesse for - 12 familier fra 8. klasserne i Vinderup havde taget imod tilbuddet til at deltage i Familieskills på UCH en torsdag aften og høre om erhvervsuddannelserne EUD og EUX, som er den erhvervsudddannelse, hvor man både får en faglig uddannelse men også fag på gymnasiale niveuaer, så man har mulighed for at læse videre på et tidspunkt. 

Tak til alle jer der dystede i familieskills på UCH. Det var en fornøjelse at se og mærke jeres interesse for håndværk med både sav, piskning og pilletælning :-)

Mangler du info om erhvervsuddannelser og de mange muligheder der er, så kontakt os i studievejledningen.

Interesse fra medierne

Også medierne var interesseret i det spændende pilotprojekt. På P4 MidtVest blev der i løbet af dagen sendt optakt og live radio under arrangementet.

Læs artikel på DR P4 MidtVest her

Også TV MidtVest var på besøg og sendte live i 19.30 udsendelsen med stemningsbilleder og et interview med Brian Aaborg Markussen, uddannelsesvejleder på UU Nordvestjylland, som fortalte om pilotprojektet.

Nyhedsindslag fra TV MidtVest

Se nyhedsindlaget