06. maj 2021

Første EUX-student

undefined
Foto: EUX-student Gustav Grefstad og servicechef Mogens Bjørn, STS Biler.

Tillykke til de første EUX-studenter, der i dag springer ud på UCH.

Der var nervøse trækninger på de ventende elever Jonas og Gustav, da døren kl. 9 gik op fra eksamenslokalet og Gustav Grefstad som den første EUX-student i år, kom ud med et meget flot 12-tal. Han kunne lige nå at give dem et par fif med på vejen, inden det blev deres tur til at sætte punktum på de gymnasiale fag i EUX-uddannelsen.

Coronasituationen gør at forældre ikke må komme på skolen endnu, så på parkeringspladsen var der linet op til festivitas fra familie og ikke mindst en stolt mester – servicechef Mogens Bjørn fra STS Biler.

De her EUX-drenge, de kan altså noget helt særligt og jeg er pavestolt og slet ikke i tvivl om, at Gustav ville afslutte på toppen, siger Mogens Bjørn.

Nu er der lige et par uger med arbejde i virksomheden, før de skal tilbage på skolen og det sidste hovedforløb, inden de afslutter med svendeprøve sidst i juni.

undefined
Foto: Jonas Andersen og Gustav Sørensen

Og herefter er drømmene store, sabbatår, stort kørekort, en tur til USA, fortsætte som mekanikersvend, læse på maskinmesterskolen og ingeniørstudiet. De vil noget de her EUX-drenge.

Mere info:
Uddannelsesleder Aksel Meldgaard, 99 122 586, ame@ucholstebro.dk