28. september 2018

Industri og Håndværkerforeningens legat til tømrersvend

undefined
Foto:Tømrer Mikkel Rønn Vrist modtager legat på kr. 4.000 af formand for Holstebro Industri og Håndværkerforening Bjarne Sørensen.

Det årlige legat fra Industri og Håndværkerforeningen i Holstebro til en elev på UCH, gik i år til en elev på erhvervsuddannelserne, tømrer Mikkel Rønn Vrist.

Mikkel fik legat og check overrakt i forbindelse med svendeprøveafslutningen for tømrerne på UCH, hvor han sammen med sit svendebrev også fik den største hæder man kan få som tømrer – nemlig en sølvmedalje, så det var en noget overvældet, men glad Mikkel, der modtog legatet af formand for Holstebro Industri og Håndværkerforening Bjarne Sørensen.

Mikkels mestre fra Bro Byg ApS i Harboøre, Kristian Bro og Kesse Bro var ikke overrasket over, at Mikkel både fik legat og sølvmedalje. Mikkel har været en helt unik lærling og allerede fra dag 1 mærkede de, at her var en dygtig og initiativrig lærling og det har holdt stik hele vejen. De er rigtig glade for, at der også er andre der kan se den store værdi Mikkel har. Han er i top både fagligt men også socialt, der er altid en god stemning omkring Mikkel, altid positiv og glad, så der skabes et godt arbejdsmiljø med de andre svende og det bliver sjovt at gå på arbejde.

Vi er stolte over at Mikkel får den store hæder i dag, det er fortjent og vi glæder os til, at han fortsætter hos os som udlært svend.

undefined
Foto: Fra venstre Kesse Bro, Mikkel Rønn Vrist og Kristian Bro.

Begrundelse for valget af Mikkel til legatet:
Mikkel er under uddannelse som tømrer, og har læreplads hos Bro Byg ApS i Harboøre. Mikkel er en dygtig og engageret elev, som kommer godt ud af det med alle kollegaerne. Mikkel vil gerne faget………vil gerne lære og det falder ham naturligt at indgå i et læringsmiljø. Mikkel er en person, som hviler i sig selv og derfor ikke behøver at gøre opmærksom på sig selv. Mikkel har sat sin vilje ind på denne uddannelse, som betyder, at han er meget dedikeret til opgaven, som igen betyder et meget innovativt og konstruktivt samspil med underviser og øvrige elever på holdet. Mikkel er meget socialt velfungerende, med evne til at tale med alle. En absolut kvalificeret modtager af Industri- og Håndværkerforeningen i Holstebros legat.


Mere info:
Ann Østergaard, direktør UCH, 99 122 200 – ann@ucholstebro.dk
Jens Knudsen, vicedirektør UCH, 99 122 400 – jk@ucholstebro.dk