Brobygning - 9. og 10. klasse

El og IT EUD|EUX

Du elsker at arbejde med computere og er altid den dine familiemedlemmer kalder på, når der er bøvl med det der IT. Du har måske også en kasse fyldt med gamle ledninger, for det kunne jo være, at man kunne få brug for dem en dag - eller er du bare interesseret i at bliver klogere på, hvordan el og IT er omdrejningspunktet for fremtiden?

Så kunne en fagretning inden for El og IT være noget for dig.

Byg en computer og få pæren til at lyse

Når du er på brobygning i El og IT får du til opgave at designe og bygge din egen computer. Det gør du ud fra en stykliste, du selv sammensætter.

Derudover skal du prøve at lave en husinstallation, hvor du skal have lyset til at virke. Dertil introduceres for ledsningstyper, sikringer, osv.

undefined

På Teknologi kan man vælge to veje:

  • EUD teknologi er for dig, som lærer bedst i kombination af fag og praktiske opgaver. Du ønsker den korteste vej til en karriere inden for teknologi.
  • EUX teknologi – erhvervsfaglig studentereksamen – her får du både en erhvervsuddannelse og en gymnasial eksamen. Du kan få en karriere inden for teknologi eller læse videre på en videregående uddannelse.

 

Praktisk information:

Adresse UCH, Vald. Poulsens Vej 2, Holstebro - Kantinen
Mødetid Mandag - torsdag kl. 8.15 - 13.50, fredag kl. 8.15 - 12.30
Transport Bybus nr. 7 - se mere på www.midttrafik.dk
Sygdom I tilfælde af sygdom skal du give besked på telefon 99 122 230 senest kl. 8.00. Din hjemskole orienteres dagligt om evt. fravær
Kantine Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine
Påklædning Praktisk påklædning er påkrævet. Har du sikkerhedssko, så tag dem med ellers kan du låne et par hos os

Tilmelding til et brobygningsforløb foregår via din UU-vejleder.