Brobygning 9. og 10. klasse

Mekaniker, chauffør og lager EUD|EUX

Har du sans for at fejlfinde og få en død motor til at spinde eller får du en god følelse, når du får struktur på komplekse systemer?

Så kunne et brobygningsforløb som mekaniker, chauffør og lager være noget for dig.

Sæt dit talent fri på fire hjul

Vi glæder os til et par spændende og udfordrende dage med dig, hvor undervisere og elever vil give dig indblik i de forskellige muligheder, der er for uddannelse inden for transport og logistik.

Du få mulighed for at prøve kræfter med at køre lastbil med gods, indblik i lagermedarbejderens hverdag og sidst men ikke mindst, rode med biler i værkstedet hos personvognsmekanikerne.

undefined

På transport og logistik kan man vælge to veje:

  • EUD transport og logistik er for dig, som lærer bedst i kombination af fag og praktiske opgaver. Du ønsker den korteste vej til en karriere inden for transport, logistik eller mekanik.
  • EUX transport og logistik – erhvervsfaglig studentereksamen – her får du både en erhvervsuddannelse og en gymnasial eksamen. Du kan få en karriere inden for transport, logistik eller mekanik eller læse videre på en videregående uddannelse.

 Praktisk information:

Adresse UCH, Bastrupgårdvej 5, Holstebro - Kantinen
Mødetid Mandag - tirsdag kl. 8.00 - 14.00 eller onsdag - torsdag kl. 8.00 - 14.00, fredag kl. 8.00 - 12.30
Transport Bybus nr. 5 - se mere på www.midttrafik.dk
Sygdom  I tilfælde af sygdom skal du give besked på telefon 99 122 525 senest kl. 8.00. Din hjemskole orienteres om evt. fravær
Kantine Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine
Påklædning Tag noget praktisk tøj på, som må blive beskidt. Sikkerhedssko udlånes og skal bruges, da du ellers ikke kan/må være i værkstedet.

 Tilmelding til et brobygningsforløb foregår via din UU-vejleder.