Brobygning 9. og 10. klasse

Mekaniker, chauffør og lager EUD|EUX

Har du sans for at fejlfinde, og få en død motor til at spinde. Eller kan du se dig selv i en lastbil, måske styre en kran, eller drømmer du om at køre gaffeltruck og styre et lager fra din computer?

På brobygning som mekaniker, chauffør og lager får du mulighed for at afprøve dine evner inden for mekanik, lagerarbejde og som chauffør sammen med andre unge. Vi kan love dig nogle spændende dage, hvor du ikke kommer til at sidde stille.

Mærk stemning!
Når du deltager på brobygning på Mekaniker, chauffør og lager får du indblik i en branche, som er kendetegnet ved frihed og fællesskab. Vi har en venskabelig omgangstone og sammen skaber vi på både uddannelsen og lærepladserne rammerne for at stærke venskaber trives.

Mekaniker
Du kommer til at få indblik i, hvordan biler er skruet sammen, og du kommer garanteret hjem med sorte fingre, efter du har rodet med både motor, bremser og strøm på en praktisk og inspirerende måde. 

Chauffør
Du får indblik i at arbejde som chauffør. Du kommer til at køre en lastbil med gods på en lukket øvelsesbane. Hvis vi har en kranbil ledig, vil der være mulighed for at prøve at betjene den.

Lager
Du får et indblik i logistikoperatørens arbejde ved at udføre praktiske opgaver. Du får forklaret principperne omkring opbygning af en lagerreol samt, hvad der er fremtidens lagerarbejde. Varerne skal pakkes, og gøres klar til forsendelse. Til det praktiske arbejde anvender du forskellige emballeringsmaskiner, og dine evner til at føre en truck skal naturligvis afprøves. Her stiller vi forskellige baner op. Glæd dig.

Så kunne et brobygningsforløb som mekaniker, chauffør og lager være noget for dig.

Sæt dit talent fri på fire hjul

Vi glæder os til et par spændende og udfordrende dage med dig, hvor undervisere og elever vil give dig indblik i de forskellige muligheder, der er for uddannelse inden for transport og logistik.

Du få mulighed for at prøve kræfter med at køre lastbil med gods, indblik i lagermedarbejderens hverdag og sidst men ikke mindst, rode med biler i værkstedet hos personvognsmekanikerne.

Dag 1 skal du være i transportafdelingen
Dag 2 skal du i mekanikerafdelingen
Dag 3 skal du være i mekanikerafdelingen, hvis du får et tre-dages forløb.

undefined

På transport og logistik kan man vælge to veje:

  • EUD transport og logistik er for dig, som lærer bedst i kombination af fag og praktiske opgaver. Du ønsker den korteste vej til en karriere inden for transport, logistik eller mekanik.
  • EUX transport og logistik – erhvervsfaglig studentereksamen – her får du både en erhvervsuddannelse og en gymnasial eksamen. Du kan få en karriere inden for transport, logistik eller mekanik eller læse videre på en videregående uddannelse.

 Praktisk information:

Adresse UCH, Bastrupgårdvej 5, Holstebro - Kantinen
Mødetid 2-dages forløb
Mandag og tirsdag kl. 8.15 - 13.50, 

3-dages forløb
Onsdag og torsdag kl. 8.15 - 13.50 samt fredag kl. 8.15 - 12.30
Transport Bybus nr. 5 - se mere på www.midttrafik.dk
Sygdom  I tilfælde af sygdom skal du give besked på telefon 99 122 525 senest kl. 8.00. Din hjemskole orienteres om evt. fravær
Kantine Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine
Påklædning Tag noget praktisk tøj på, som må blive beskidt. Sikkerhedssko udlånes og skal bruges, da du ellers ikke kan/må være i værkstedet.

 Tilmelding til et brobygningsforløb foregår via din UU-vejleder.