09. november 2015

årets læreplads 2015 - STARK Holstebro

Blandt mange gode indstillinger var det lager- og logstikoperatør eleven Jimmi Nedergaard Sørensen der med sin indstilling fik overbevist den lokale juryen om, at hans læreplads er helt særlig, fortæller juryens formand, vicedirektør Jens Knudsen, UCH. 

Jimmi skriver bl.a.
”STARK er en læreplads, der sætter en ære i at lærlinge bliver en del af teamet og at man er en teamplayer. Det gøres via et kursus på tre dage, hvor man også lærer om STARK’s opbygning og værdier. Man bliver stillet over for en masse udfordringer, de så bruger til at lave en vurdering af, hvilket arbejde inden for STARK man egner sig bedst til.

På trods af, at jeg er svær ordblind har de formået at indrette min arbejdsdag, så jeg har fået den tid jeg har haft brug for til at læse ordresedler m.m. og jeg har aldrig fået kommentarer rettet mod mit handicap, kun støtte og hjælp til selvhjælp. Jeg har også fået betalt og fået fri til ordblinde undervisning på VUC og de har stået til rådighed under skoleforløb og speciale, hvis jeg har haft brug for hjælp til at forstå opgaverne.

Det gode samarbejde med kollegaer og ledelse gør, at jeg med stolthed vil anbefale STARK Holstebro til andre lærlinge – også de som har samme vanskeligheder som jeg”

Uddannelsescenter Holstebro besøgte mandag STARK og kunne her overrække diplom og et kunstværk som synligt bevis på hædren. UCH ønsker STARK Holstebro et stort tillykke med titlen og har nu indstillet dem til den landsdækkende konkurrence, som afgøres den 19. november i København.

undefined

På billedet ses fra venstre:
Fra STARK driftschef Jesper G. Nielsen, lager- og logistikelev Jimmi Nedergaard Sørensen, trælastdirektør Jesper Harmsen og fra Uddannelsescenter Holstebro direktør Ann Østergaard og uddannelsesleder Henning Grøn Thorsen.

Kontakt for yderligere info:
Vicedirektør Jens Knudsen, jk@ucholstebro – telefon 99 122 400