26. juni 2019

Legat til lagerelev

undefined
På billedet Jens Knudsen, vicedirektør UCH og Maja Noes Andersen, lagerelev Vald. Birn A/S 

Det er dejligt at kunne overraske, og det blev lagerelev Maja Noes Andersen på Birn idag. Pludselig stod hendes forældre, HR-chefen, lager– og logistikchefen, hendes daglige leder og to repræsentanter fra UCH på hendes arbejdsplads, hun var nemlig udvalgt til at få det årlige legat fra Holstebro Industri og Håndværkerforening på kr. 4.000, som hvert år uddeles til en elev på en af erhvervsuddannelserne på UCH. 

I begrundelsen for indstillingen fremhæves det bl.a., at Maja er en dygtig og engageret ung kvinde, der er i fuld gang med sin lageruddannelse på Vald. Birn A/S. Maja er vellidt af såvel kolleger som klassekammerater, og for underviserne på UCH er hun et kæmpe aktiv med sin altid positive indstilling, sit smil og sin store hjælpsomhed. 

At Maja er særdeles dygtig til sit fag, beviste hun til DM for transportlærlinge, hvor hun vandt en sølvmedalje. Maja er ikke kommet sovende til sin sølvmedalje. Når hun får en opgave, arbejder hun med opgaven for at få det bedste resultat, og hun giver sjældent op. Lykkes det ikke første gang, prøver hun bare igen. Hun vil ikke aflevere noget halvt.

Maja skal til svendeprøve august 2020.

Mere info:
Jan Lillelund, afdelingsleder UCH - jli@ucholstebro.dk - 99 122 521