28. oktober 2014

Studietur til England

Vi er tre unge mænd som har været på en faglig studietur til England. Grunden til denne tur er at vi er i gang med Disponent uddannelsen på UC Holstebro, og i den forbindelse har brugt fire dage i England under faget ”Transport teknisk fremmedsprog”

Fra venstre: Rasmus Holm Kristensen, Fredsø Vognmandsforretning A/S, Martin Elkjær Hansen, Skive Køletransport A/S, Jákup Andreasen, Kvik A/S og Jakob Abildgaard Ullmann, UC Holstebro

Idéen med turen var selvfølgelig at forbedre vores fremmedsprog, men også at se på hvordan Englænderne klarer det logistiske i deres hverdag.

Da vi er to kørselsdisponenter og én lagerdisponent, var vores målgruppe transportvirksomheder som beskæftigede sig med begge dele. Vi tog derfor kontakt til følgende virksomheder: ALPI UK, Tulip UK og Fowler Welch som er Tulip’s samarbejdspartner på transportsiden. Det var rigtig spændende at se disse tre virksomheder, som alle gjorde meget ud af vores besøg.

Derudover var vi i Liverpool for at se den nye Multimodal Gateway som er ejet af Eddie Stobart Group.

Vi har alle tre fået rigtig meget ud af turen, og har erfaret at selvom Danmark er et lille land, er vi meget foran på det logistiske plan, hvilket denne uddannelse også påvirker!

For at finansiere turen har vi søgt penge ved forskellige fonde, og i den forbindelse har FDE Fonden givet et rigtig flot tilskud til turen.