Brobygning 9. og 10. klasse

Tømrer EUD|EUX

Sæt din kreativitet fri og lær, hvordan du går fra at have en idé til at selv kunne bygge den.

Vi glæder os til nogle kreative og produktive dage med dig til brobygning hos tømrerne på UCH Byggeri. Du kommer til at møde undervisere og elever, der vil give dig et indblik i, hvad tømrerfaget indeholder og dine muligheder efter uddannelse. Derudover får du mulighed for at sætte dit talent frit. 

Domantas og Anna viser rundt på tømrer- og bygningsmaleruddannelserne på UCH.

Byg et produkt i vores værksted

I løbet af brobygningen har vi fokus på den praktiske del, som foregår i værkstedet. Du skal bygge i træ og kan for eksempel bygge et skydetårn, hochsitz, shelter, brændeskur eller lignende.

Du skal tegne i AutoCad Architecture, regne, måle, save, hamre og i det hele taget have hænderne op af lommen – og være både ude og inde.

undefined

På Byggeri kan man vælge to veje:

  • EUD Byggeri er for dig, som lærer bedst i kombination af fag og praktiske opgaver. Du ønsker den korteste vej til en karriere inden for byggeri.
  • EUX Byggeri – erhvervsfaglig studentereksamen – her får du både en erhvervsuddannelse og en gymnasial eksamen. Du kan få en karriere inden for byggeri eller læse videre på en videregående uddannelse.

Praktisk information:

Adresse UCH, den røde indgang, Døesvej 70, Holstebro - Auditoriet
Mødetid Mandag - torsdag kl. 8.15 - 13.50, fredag kl. 8.15 - 12.30
Transport Bybus nr. 1 - se mere på www.midttrafik.dk 
Sygdom I tilfælde af sygdom skal du give besked på telefon 99 122 230 senest kl. 8.00. Din hjemskole orienteres dagligt om evt. fravær
Kantine Du kan spise din medbragte mad i kantinen eller købe mad i vores kantine
Påklædning Praktisk påklædning er påkrævet. Har du sikkerhedssko, så tag dem gerne med, ellers kan du låne et par hos os

Tilmelding til et brobygningsforløb foregår via din UU-vejleder.