28. juni 2019

Dimission HHX - legatoverrækkelse

Tillykke til årets HHX studenter. En festlig eftermiddag med taler, sang, musik, beviser og hædring af flere med forskellige legater.

Se flere billeder på facebook

Colstrupfondens Legat kr. 25.000,-

undefined
Emma Skyum Poulsen og vicerektor Jens Christen Hylkjær

Begrundelse:
Emma er en dygtig elev, som afslutter HHX med et meget fint resultat.

Emma viser tydeligt, hvordan den rette indstillig til at tilegne sig kundskaber giver resultater. Hun har desuden sidenløbende med sin HHX-uddannelse været tilknuyttet DTA(Dansk Talent Akademi). Emma tager ti lLondon for at læse en bacheloruddannelse i dans på Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance.

UCH - studielegat - kr. 2.500,-

undefined
Modtager: Cecilie Vej Kristensen 

Begrundelse:
Cecilie er en særdeles dygtig elev, der afslutter HHX med et flot resultat.
Cecilies faglige evner er i særklasse, og hun arbejder fokuseret og modent med de faglige udfordringer. Hun har ved siden af sin egen skolegang desuden fungeret som tutor og hjælpelærer for andre elever.
Hun er venlig og vellidt blandt kammeraterne, og hun har således ydet et stort bidrag til klassens sociale miljø.

HK legat på kr. 2.500,-

undefined
Modtager: Kasper Østergaard Hansen og Jonna Mølgaard, HK der overrækker.

Begrundelse:
Kasper er en dygtig elev, som afslutter HHX med et meget fint resultat.

Kasper arbejder dygtigt og målrettet og viser stort fagligt overskud. Han har det kommende år valgt at tage til London på PiU-ophold, hvor han skal i praktik ved YouLend Aps.
Han er venlig og vellidt blandt kammeraterne, og han har således ydet et stort bidrag til klassens sociale miljø.

HHX´s særlige anerkendelse

undefined
Modtager: Mads Thordahl Høxbro

Begrundelse:
Anerkendelsen gives til en elev, som - ud over de faglige udfordringer forbundet med at tage en studentereksamen - har skullet bokse med nogle ekstra, særlige udfordringer. Mads har mod sin vilje været nødt til at strække sin studentereksamen ud over 5 år, da hans sygdom har forhindret ham i almindeligt fremmøde.

Mindste fravær

undefined
Modtager: Mette Olesen

Begrundelse:
På første år var der 7 elever med 0% fravær. På andet år 5 elever og på tredje år var der 3 elever. Et navn gik igen alle tre år og derfor går prisen til Mette Olesen, der har haft 0% i fravær over alle tre år.

Højeste snit

undefined
Modtager: Christian Emil Brosbøl

Begrundelse:
Anerkendelsen gives til den elev, der har opnået det højeste snit på sin studentereksamen af samtlige elever på årgangen.

Eleverne på HHX i Holstebro klarer sig gennemsnitligt rigtig godt og vi ligger typisk i top 3 blandt Handelsgymnasier i landet. Det er flot og det er vi stolte af:
Mange ligger rigtig højt, men med de sidste decimaler ligger Christian Emil Brosbøl lidt højere end de andre. Gennemsnittet er på 7,1.

Mere info:
Jens Christen Hylkjær, vicerektor HHX - 99 122 317 - jch@ucholstebro.dk