15. juni 2016

Mange nye elever = flere undervisere på hhx

På Handelsgymnasiet i Holstebro er der gang i en positiv udvikling, fagligt men også elevtalsmæssigt. Vi oplever en markant vækst i elevtallet, siger rektor Martin Baadsgaard og fra august vil knap 600 elever have deres daglige gang på skolen. Flere elever betyder flere lærere, og vi har derfor pr. 1. august ansat fem nye lærere til at undervise de mange nye elever.

undefined 

Charlotte Frølich er cand.mag og skal undervise i engelsk og samfundsfag. Charlotte er nyuddannet fra Aarhus Universitet.

undefined 

Runa Stæhr er cand.merc og skal undervise i afsætning, virksomhedsøkonomi og markedskommunikation. Runa kommer fra en undervisningsstilling ved hhx i Ikast. Runa har endvidere en fortid ved Bestseller og Siemens.

undefined 

Dinko Hadzovic er cand.soc og skal undervise i afsætning, virksomhedsøkonomi og psykologi. Dinko kommer fra en undervisningsstilling ved Lemvig Gymnasium.

undefined 

Christina Lindekilde er cand.mag og skal undervise i historie og dansk. Christina kommer fra en stilling ved Ringkøbing-Skjern Museum.

undefined 

Sarah Billeskov er cand.soc og skal undervise i afsætning og samfundsfag. Sarah kommer fra en stilling som udviklingskoordinator og konsulent ved GOD-DAG. Sarah har endvidere en fortid som AC-fuldmægtig ved forsvaret.

Vi byder dem alle velkomne i lærerkollegiet på Handelsgymnasiet.

Mere info:
Martin Baadsgaard, rektor – mb@ucholstebro.dk – 99 122 310