18. februar 2020

Ny HHX studieretning med fokus på bæredygtighed

undefined

Vil du være med til at gøre en forskel?

Handelsgymnasiet på UCH har, i samarbejde med HHX i Skive, Ringkøbing, Herning, Randers og Grenå, modtaget midler fra RegionMidt til et udviklingsprojekt med fokus på bæredygtighed. Projektet hedder People, planet, profit og administreres via Tradium i Randers - hent mere info her

I Holstebro betyder det, at vi allerede det kommende skoleår udbyder en ny studieretning med fokus på netop bæredygtighed. Den henvender sig til de elever, der ønsker at være med til at sætte en grønnere dagsorden, både økonomisk og generelt i samfundet? På denne studieretning får eleverne et virkelighedsnært indblik i virksomhedernes rolle i samfundet og samfundets rolle for virksomhederne.

Vicerektor Jens Christen Hylkjær udtaler om det nye tiltag: ”Økonomi og vækst er vigtigt, men det skal gå hånd i hånd med grønne løsninger, som sikrer en bæredygtig fremtid for os alle. Vi tager udgangspunkt i FNs 17 verdensmål og stiller skarpt på fremtidens udfordringer, muligheder og løsninger.”

Det er en studieretning, hvor eleverne lærer at koble erhvervsliv sammen med samfund og politik, hvilket er et godt springbræt til både de videregående uddannelser eller direkte til erhvervslivet. På denne studieretning samarbejder vi med internationale virksomheder og organisationer, bl.a. Faerch.

Ny studieretning "Samfund og bæredygtighed"

Mere info:
vicerektor Jens Christen Hylkjær, 99 122 317 - jch@ucholstebro.dk