Kommende elever

Sport, kunst og hhx

Hvis du er tilknyttet Holstebro Elitesport & Sportsakademi, har en Team Danmark godkendelse eller er tilknyttet Dansk Talentakademi kan du sagtens kombineres det med at gå på hhx. På UCH har vi et tæt samarbejde med de forskellige aktører på talentområdet både lokalt og nationalt

Holstebro Elitesport & Sportsakademi

Hvis du er tilknyttet Holstebro Elitesport & Sportsakademi, tilbyder vi mentor- og buddyordning samt lektiehjælp og ekstra undervisning, så fravær på grund af fx landsholdssamlinger eller deltagelse i konkurrencer ikke går ud over din uddannelse. Du skal gennemføre uddannelsen på normal tid, tre år.

Team Danmark

Hvis du har en Team Danmark godkendelse, kan du tage din uddannelse over fire år, så du får ekstra tid til træning og konkurrencer. Samtidigt tilbyder vi lektiehjælp og evt. ekstra undervisning, hvis du får fravær på grund af din sport. 

Eliteidrætsgymnasier

UCH er en del af netværket eliteidrætsgymnasier.dk og derfor opnår du som elev på UCH attraktive fordele, som gør det lettere for dig at skabe sammenhæng mellem din uddannelse og din sport.   

Dansk Talentakademi - DTA

Hvis du er optaget på Dansk Talentakademi, har du også mulighed for at forlænge din uddannelse. Du får et fire-årigt forløb på samme vilkår som Team Danmark-elever. Du er altid meget velkommen til at kontakte en af vores studievejledere for yderligere oplysninger om dine muligheder.

Mere info:
Holstebro Elitesport & Sportsakademi på: www.holstebroelitesport.dk
Team Danmark: www.teamdanmark.dk
Eliteidrætsgymnasier: www.eliteidraetsgymnasier.dk
Dansk Talentakademi på: www.talentakademi.dk