25. juni 2018

Årets første htx studenter

undefined
Fra venstre mod højre: Ida Mikkelsen, Gry Sittrup Nielsen og Philip Gross

Slut med afleveringer for en tid, de første tre htx studenter fra Teknisk Gymnasium i Holstebro kom ud på den røde løber, hvor familie og venner stod klar med huen, bobler og flag.

Der er også noget at fejre - slut er nu tre år med opgaver, fællesskab og skolegang. Traditionen tro på htx var det afsluttende fag SO – StudieOmrådet – som er et tværfagligt udviklingsforløb gennem hele studietiden, hvor den enkelte i en proces går fra at være elev til at være studerende og klar til videregående studier.

Hvad skal du efter htx?

Ida Mikkelsen - lige nu skal jeg bare feste og gerne hele sommeren og så et sabbatår med arbejde, hvor der skal tjenes penge til at rejse med en god veninde til Asien. Drømmen er at blive tandlæge, så nu håber jeg, at mit snit er i nærheden af at komme ind.

Gry Sittrup Nielsen – jeg skal have et sabbatår. Jeg tror det er godt lige at komme lidt væk fra bøgerne en tid og så glæde sig til at skulle i gang igen. Hvad det skal være, er jeg ikke helt afklaret med endnu, men jeg er ret sikker på, at det bliver noget med sprog.

Philip Gross – jeg skal på Ollerup Gymnastikhøjskole næste år. Årets skal bruges på at blive afklaret, alt er jo muligt, men at blive idrætslærer på en efterskole eller i udskolingen, det står lidt højt i tankerne lige nu.

Nu har de alle tre hele ugen til studenterfester, aflevering af de sidste bøger og så mødes de med hele årgangen til dimissionen på lørdag den 30/6, hvor afgangsbeviserne skal i hånden.


Mere info:
Karsten Søndertoft, rektor ks@ucholstebro.dk tlf. 99 122 350

Vil du starte på htx ?