19. juni 2017

De første htx studenter 2017

undefined
Fra venstre mod højre: Katrine, Kresten og Ole

Slut med afleveringer for en tid, de første tre htx studenter fra Teknisk Gymnasium i Holstebro kom ud på den røde løber, hvor familierne stod klar med huen.

Alle generationer var mødt op for at fejre dem på forskellig vis. Og noget at fejre er der – slut er nu tre år med opgaver, fællesskab og skolegang. Traditionen tro var det afsluttende fag SO – StudieOmrådet – som er et tværfagligt udviklingsforløb gennem hele studietiden, hvor den enkelte i en proces går fra at være elev til at være studerende og klar til videregående studier.

At læse videre er også fælles for alle tre htx-studenter, men på forskellige tidspunkter:

undefined

Katrine Munch Andresen – nu skal der holdes ferie og hygges. Hun skal have et sabbatår sammen med sin kæreste, som også bliver færdig i dag på htx. Vi skal tjene nogle penge og derefter ud og opleve verden. Men så skal hun på skolebænken igen.

undefined

Kresten Krabbe Sillasen – meget målrettet - først ferie, så direkte ind på ingeniørstudiet i Århus, men han skal lige finde noget at bo i først – og ønsker sig en helt masse flytte hjemmefra ting – eller det mener mor :-).

undefined

Ole van Santen – klar til et sabbat år, nu skal der lige være ro på afleveringer, for dem har der været nogle stykker af og så senere skal der læses på Universitetet, men hvor det bliver, skal han nu til at overveje.

Men inden ferietiden for alvor banker på døren, er der studenterfester, aflevering af de sidste bøger og ikke mindst dimissionen på lørdag den 24/6, hvor afgangsbeviserne skal i hånden.

UCH og Teknisk gymnasium ønsker dem alle stort tillykke med de veloverståede eksaminer og held og lykke til de restende elever de næste dage med den afsluttende eksamen.


Mere info:
Karsten Søndertoft, rektor ks@ucholstebro.dk tlf. 99 122 350