08. september 2020

HTX med i Team Challenge

undefined
Idræt B og Idræt C deltog i Ringkøbing Landbobank Team Challenge og spillede med musklerne på distancen 8 km.

Efter en bustur til Tvis Mølle pressede eleverne sig selv til det yderste ved de krævende forhindringer undervejs: de kravlede igennem smalle rør, klatrede over halmballer og balancerede på sten over en sø. I løbets afsluttende finale skulle eleverne springe i Store Å ved Musikteatret og svømme på tværs af åen. Nu er Team Challenge et holdløb, hvilket vil sige at de, der løber sammen ikke på noget tidspunkt må have en afstand på over 10 meter mellem hinanden. Det kræver jo, at alle har øje for hinanden og kan samarbejde.

Men hvad er HTX-elever bedre til end samarbejde?

undefined

Kasper Høgj Seldal og Bhil Kenji Flores var de hurtigste HTX’ere med den flotte tid på 53 minutter og 05 sekunder. Virkelig godt løbet og stor respekt fra underviserne i idræt. Nummer 2 blev Karim Jahva Taleb og Mohammed Mahdi Talib fra 2.d med tiden 56 minutter og 02 sekunder, skarpt forfulgt af Valentin Skov og Jacob Nørskov Pedersen fra 2.u med 56 minutter og 26 sekunder på 3. pladsen. Hurtigste piger blev Karoline og Lea fra idræt B med tiden 57 minutter og 10 sekunder.

Alle elever, der deltog, kom godt igennem og fik flyttet sine grænser og dermed trænet udholdenhed og mod, som er vigtige egenskaber at have med sig videre i livet. 

Se billeder fra løbet på Team Challenge´s facebook - klik her