20. juni 2016

htx studenter er målrettede

undefined

Fra venstre mod højre:
Rikke, Bonnie, Sofie, Rasmus, Denion og Mikkel

I dag blev der ikke kun én første student færdig på htx – intet mindre end 6 blev færdige på samme tid.

De 6 unge stillede glad op til et billede som symbol på de første studenter på htx 2016 – det gør de efter 3 år der har budt på fællesskab og engagement. De var enige om at på htx i Holstebro får man ikke bare et 12-tal forærende – det skal der kæmpes for og det må man sige de gjorde. Pigerne afsluttede alle med et 12-tal og drengene med 10-taller – deres egne kommentarer var – det var da pudsigt.

Alle på htx afslutter med faget SO – StudieOmrådet – som er et tværfagligt udviklingsforløb gennem hele studietiden, hvor den enkelte i en proces går fra at være elev til at være studerende og klar til videregående studier.
Det må man sige at de først studenter er klar til. Disse 6 elever viser et klart billede af målrettethed og at en htx åbner mange muligheder for fremtiden:

Rikke Pilskov Mogensen – er nødt til at tage et sabbatår, da hun lige skal blive gammel nok til at søge ind som ambulanceredder

Bonnie Rasmussen – vil være pilot og starter til januar

Sofie Lieberknecht Uhre – skal i første omgang ud at rejse til New Zealand, Australien og Asien og så skal det bagefter besluttes hvad der skal ske

Rasmus Schweigler Laursen – skal læse enten jura eller medicin i Århus, hvor mange kammerater bor

Denion Jensen – skal læse Medicin med industriel specialisering i Aalborg. Han bruger sommerferien til at rejse, så han er klar til studiestart efter sommerferien.

Mikkel Berg – Skal læse Business Development Engineer (BDE) en ingeniøruddannelse på AU i Herning og er også klar efter sommerferien.

Men inden ferietiden for alvor banker på døren, skal den næste uges tid bruges på studenterfester, aflevering af de sidste bøger og ikke mindst dimissionen på lørdag den 25/6, hvor afgangsbeviserne skal i hånden.Karsten Søndertoft, rektor ksp@ucholstebro.dk tlf. 99 122 350