01. juni 2015

Velkommen til 7 nye kollegaer på htx

Efter sommerferien vil der gå 570 elever fordelt på de tre årgange. Det er det største antal nogensinde. Derfor kan vi også til august sige velkommen til hele 7 nye kollegaer.

Ebbe Kruse Vestergaard er uddannet cand.scient. i matematik og fysik efterfulgt af en ph.d. i fysik. Efter studierne fulgte to års ansættelse som forsker og underviser ved Seattle University, USA. Hjemvendt til Danmark igen har Ebbe gennem en årrække været forskningschef ved Grundfos A/S. Ebbe kommer fra et job som underviser og rektor ved Skive Tekniske Gymnasium.

Mads Miltersen er uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole i København med speciale i industriel design. Efter nogle års ansættelse i København startede Mads i 1997 sit eget firma Mads Miltersen Design, der rådgiver og samarbejder med virksomheder vedrørende produktudvikling og design. Sideløbende hermed underviser Mads ved Århus Universitet/HIH i design og produktudvikling. Mads er deltidsansat og skal undervise i teknologi og design.

Lars Skjærbæk er uddannet diplomingeniør i it og software med en efterfølgende master i interaktionsdesign og multimedie. Efter en årrække med ansættelser ved B&O, Jamo, KK Electronic m.m., arbejder Lars i dag med udvikling og gennemførelse af undervisningsprogrammer (inden for it, multimedier, innovation og kreativitet) for folkeskoler. Lars er deltidsansat og skal undervise i kommunikation/it.

Troels Hven er uddannet cand. mag i fagene litteraturvidenskab og filosofi fra Københavns Universitet. Efter endt uddannelse har Troels en årrække arbejdet ved Gyldendals fagbogsredaktion med redigering af en lang række fagbøger. Troels har ligeledes undervisningserfaring som dansklærer ved Nørre Nissum HF og Nørre Nissum seminarium. Troels fastansættes i en fuldtidsstilling.

Sofie Mohr Paulsen er uddannet bachelor i engelsk fra Århus Universitet efterfulgt af cand. ling. merc. inden for kommunikation fra Århus Universitet, ASB. Efter studierne har Sofie arbejdet en årrække ved web-virksomheden Ezzence med forretningsudvikling. Sofie har undervisningserfaring i engelsk fra et vikariat ved Tørring Gymnasium. Sofie ansættes på fuld tid og skal ligeledes have undervisning i engelsk på Handelsgymnasiet.

Lone Knold er uddannet cand. scient. i kemi og cellebiologi fra Odense Universitet. Herefter fulgte ansættelse først ved Slagteriernes Forskningsinstitut, og derefter ved Cheminova og Eurofins. Lone har ligeledes været selvstændig glaskunstner samt været vikar på Holstebro Friskole. Lone er deltidsansat og skal undervise i biologi samt i proces- og levnedsmiddelteknologi.

Endelig ansættes som vicerektor Paw Hedegaard Jensen, der er ingeniør fra HiH og Århus Universitet. Han har 18 års erfaring fra Bang & Olufsen, hvor han blandt andet har varetaget en lang række ledelses- og udviklingsopgaver. Paw skal som vicerektor styrke den daglige ledelse af Holstebro Tekniske Gymnasium. Eleverne kommer også til at møde ham som underviser i teknologifaget.

Vi ønsker velkommen til de nyansatte.

Yderligere info:
Karsten Søndertoft, rektor - telefon 99 122 350