Valgfag på htx

Mediefag C

Valgfaget Mediefag C beskæftiger sig med digitale multimedier, hvor du kommer til at arbejde med fremstilling af multimedieprodukter på mange forskellige platforme. I faget arbejdes med klassiske interaktive medier, med udgangspunkt i professionelle digitale kommunikationsværktøjer. Fx produktion af kampagnefilm, grafisk design, webkommunikation m.m.

Du kommer til at lære at vælge og anvende teknikker og værktøjer til udformning af multimedieprodukter. Der er især fokus på analyse, kommunikationsmodeller, produktion, udtryksformer og visuelt design.

Undervisningen sker i en blanding af individuelt arbejde og gruppearbejde. Den er delt op i temaer og forløb, som oftest bygges op omkring praktisk, kreativt projektarbejde, hvor du kommer til anvende mange forskellige platforme og værktøjer. Ved nogle af forløbene skal du udarbejde en skriftlig dokumentation over teori og overvejelser omkring de fremstillede medieproduktioner. Derudover vurderes dine kommunikationsevner i de forskellige produkter.

I faget lærer du teknikker, som du kan bruge i formidlingen af mange andre fag, ligesom du vil få rig lejlighed til at inddrage faglig viden fra fag som kommunikation, dansk, samfundsfag og teknologi

Link til læreplaner valgfag htx 2017 -

Vi underviser i Mediefag