Besøg teknisk gymnasium

Intro og brobygning

Naturlove, forsøg og opfindelser

Går du i 8., 9. eller 10. klasse har du mulighed for at komme på introkursus eller brobygning på ungdomsuddannelserne. Vi synes, du skulle overveje at prøve htx.

Htx er det gymnasium, hvor naturvidenskaben og teknologien er helt centrale. Du får de naturvidenskabelige fag på højeste niveau sammen med fag som dansk, samfundsfag og engelsk.

Du arbejder med videnskabelige teorier og forsøg i undervisningen. Du bruger din teoretiske viden i praktiske projektforløb. Du lærer planlægning, selvstændighed, samarbejde og projektstyring. Så den mørkeblå studenterhue bliver din billet til en verden af muligheder for at læse videre – det kunne fx være inden for uddannelser som ingeniør, læge, arkitekt eller videnskab.

Vi har seks forskellige studieretninger, så du kan farve dit forløb efter dine egne interesser. Hvad enten det er naturvidenskab, kommunikation eller teknologi. Du kan endda tage en del af din uddannelse på college i USA.

Oplev fagene og studiemiljøet

Vi samler alle elever på brobygning (9. og 10. klasse) eller introkursus (8. klasse) i hold, som får undervisning af lærerne på htx inden for nogle af de centrale fag.

Undervisningen foregår både som almindelig holdundervisning, fælles oplæg og gennem små forsøg i vores laboratorier. Typisk vil det være fag som fysik, bioteknologi, engelsk og idéhistorie, der er i centrum, men det skifter lidt fra hold til hold.

På den måde vil du opleve lidt om niveauet, arbejdsformerne og indholdet på vores gymnasium. Derudover vil du naturligvis komme rundt at se skolen, ligesom du vil få en grundig introduktion til, hvordan det er at gå her.

Du kan tale med en vejleder eller lærer på din egen skole, hvis du er interesseret i at bruge nogle dage i introkursus eller brobygning hos os.

Vi glæder os til at se dig.