Studieretninger

Studieretninger på HTX

HTX | Teknisk Gymnasium Holstebro har fokus på teknologi og naturvidenskab. På HTX arbejder du med videnskabelige tankegange og lærere samtidigt ved at bruge din viden i praksis. Du undersøger ting i laboratoriet og udvikler nye løsninger til problemer i dette område. Du får evnen til at forhold dig kritisk til viden og verden.

Som gymnasial uddannelse er HTX en studentereksamen, hvor projektforløb og gruppearbejde lader dig bruge din kreativitet og spise samarbejdsevner. Det skaber fordybelse og mulighed for ved tænke nyt og kreativt.

Jeg vil overvåge mange forskellige undervisningsformer, lige fra traditionel klasseundervisning over øvelser i laboratoriet til butikken selvstændige projektforløb. Vi tror på, ved at undervise lærere, som altid er de bedste til at støtte og udfordre hinanden, når vi skal lære nyt.

Du vil opleve et stærkt samfund. Både til hver dag i undervisning i din klasse, studiet og til fællesarrangementer, og når festudvalgets uafhængige af fredagscafé eller htx-fest. Læs mere om studiemiljøet  hende .