Studieretninger

Studieretninger på HTX

På HTX | Teknisk Gymnasium Holstebro har vi fokus på teknologi, kommunikation og naturvidenskab.

På HTX arbejder du med videnskabelige tilgange og lærer samtidigt ved at bruge din viden i praksis. Du arbejder i værksteder, lærer at anvende maskiner og værktøj, ligesom du arbejder i laboratorier og udvikler nye løsninger til problemer. Du får evnen til at løse problemer og det ruster dig til en fremtid på arbejdsmarkedet.

Som gymnasial uddannelse er HTX en studentereksamen, hvor klasseundervisning, projektforløb og gruppearbejde lader dig bruge din kreativitet og det udvikler dine samarbejdsevner. Det skaber fordybelse og mulighed for at du kan tænke nyt og kreativt.

Du møder mange forskellige undervisningsformer, lige fra traditionel klasseundervisning, arbejde i værkstedet, øvelser i laboratoriet til selvstændige projektforløb.

Vi tror på, at undervisernes store lyst til at lære dig teori og praksis ruster dig til at møde fremtidens udfordringer.

Du oplever et stærkt sammenhold – også mellem alle tre årgange. Der er ikke noget, der adskiller 1.g, 2.g og 3.g. Alle årgange har forløb sammen og det giver et unikt sammenhold. Hver dag i undervisningen, til fællesarrangementer, til festudvalgets fredagscaféer eller HTX-fester, oplever du et stærkt sammenhold på alle tre årgange. Læs mere om studiemiljøet her.

Relevante brochurer