Linje: Kommunikation

Kommunikation og Design

Hvis du interesserer dig for medier og kommunikation, kan studieretningen med digitalt design være et godt bud for dig. Du kommer til at arbejde med at skabe interessante multimedie præsentationer. Du lærer om design og kommunikation med bestemte målgrupper.

I studieretningen kombineres kommunikationsteori og designteori i praktiske produkter, primært udviklet på computeren til forskellige medier som videoer, plakater, trykte og digitale magasiner, hjemmesider, fotografering, lydmontager og meget andet. Du vil arbejde med, hvordan kommunikation gennem Internettet skal både designes og programmeres, sådan at den passer til målgruppen og til dem, som skal opdatere den. 

Du skal vælge retningen, hvis du har en ide om, at din fremtidige uddannelse har med kommunikation at gøre. Den er et godt afsæt til uddannelser som journalist, software-designer, grafisk designer, fotograf eller andre uddannelser inden for kommunikation og medier.

Dine fag på studieretningen - Kommunikation og Design

 1. år2. år3. år
Studieretningsfag  Kommunikation/IT A  Kommunikation/IT A  Kommunikation/IT A
   Design B  Design B  Design B
       
 Obligatoriske fag  Dansk A  Dansk A  Dansk A
       Teknikfag A
   Engelsk B  Engelsk B  
     Idehistorie B  Idehistorie B
   Fysik B  Fysik B  
   Teknologi B  Teknologi B  
   Matematik B  Matematik B  
   Kemi B  Kemi B  
   Biologi C    
   Samfundsfag C    
       
 Valgfag    Valgfag  Valgfag
     Valgfag  Valgfag

 

Videreuddannelsesmuligheder

På ug.dk/adgangskortet får du overblik over dine mange muligheder med denne studieretning. Vær opmærksom på, at siden er interaktiv og at du selv skal taste dine valgfag.