Åbent hus på UCH

BESØG OS LØRDAG D. 4. FEBRUAR 2023 kl. 10-13

Vi afholder åbent hus, og vi inviterer derfor dig på en spændende dag! At komme til Åbent Hus på UCH er en unik mulighed for at få et indblik i hverdagen på vores mange uddannelser. Du vil kunne møde nogle af de nuværende elever og høre om deres dagligdag.

UCH er et uddannelsescenter med mange muligheder – så uanset hvad du drømmer om eller interesserer dig for, så har vi helt sikkert uddannelsen for dig! Du kan på dagen lære mere om både vores erhvervsuddannelser og gymnasier. Derudover vil du møde elever, som har valgt at kombinere de to veje, og som er i gang med en EUX. 

Både vores gymnasier, erhvervsuddannelser og 10.klasse vil være klar til at tage imod dig! 

Gymnasier

Til Åbent Hus kan du både besøge HTX og HHX!

HTX

Ta' en HTX, hvis du ikke vil nøjes med at læse om, hvordan verden er skruet sammen, men også gerne vil have den i hænderne - og det er gældende uanset hvilken studieretning, som du har. 

Besøg HTX

HHX

På HHX stiller vi skarpt på fremtidens udfordringer, muligheder og løsninger inden for samfund, iværksætteri og international handel – Vil du være med til at gøre en forskel? 

Besøg HHX

Erhvervsuddannelser

Besøg alle vores 21 erhvervsuddannelser

Mekaniker

Kom ud til mekanikerne til Åbent Hus og lær mere om Fremtidens Elbiler 2.0. Nogle af Nordeuropas største og fedeste elbiler besøger nemlig os! 

Besøg mekanikeruddannelsen

Business

Drømmer du om at arbejde med salg, markedsføring eller kontor og detail? Og måske endda kombinere en studentereksamen med en erhvervsuddannelse? 

Besøg Business

Byggeri

Er du kreativ og elsker at bruge hænderne og at gå fra ide til produkt? Så kom til Åbent Hus og møde vores Byggeri-afdeling. Hos os kan du både finde tømrer- og bygningsmaleruddannelsen, og vi står klar til at tage imod dig!

Besøg Byggeri

Fødevarer

Interesserer du dig for mad? Om end det er at bage, lave mad, lave den perfekte udskæring eller ernæringsaspektet, så har vi noget til dig! 

Besøg Fødevarer

Teknologi

Vil du tage en teknisk håndværksuddannelse? Til Åbent Hus har du mulighed for at komme ud på værkstederne og opleve stemningen. Vi sørger for en sjov og spændende dag, hvor der vil være konkurrencer løbende. 

Besøg Teknologi

Transport- og logistik

Besøg Transport & Logistik til Åbent Hus på UCH og oplev et lokalmesterskab!

Besøg Transport- og logistik

STEP10 - 10. klasse

STEP10

Hvad skal du efter 9.klasse? Er du tvivl om hvilken ungdomsuddannelse du vil tage? Eller har du måske brug for et år med fællesskab, studieture og spændende undervisning?

Besøg STEP10

Har du brug for vejledning?

Kontakt studievejlederne på UCH