03. februar 2020

Åbent hus 2020

undefined

Der var smagsprøver, eksperimenter, test af bremser, melorme og generelt stort fokus på både uddannelse men også dannelse, når man lørdag bevægede sig rundt mellem uddannelserne HTX | HHX | EUD | EUX | STEP10 på de forskellige adresser på UCH til Åbent hus. 

På Bastrupgårdvej var 45 tidligere elever mødt op med deres forskellige forvogne, hængere og kraner og den flotteste vogn blev kåret i løbet af weekenden. 

Danmarks bedste mekaniker 2020 var på besøg

undefined

Casper der for et par uger siden blev kåret som Danmarks bedste mekaniker 2020 i Bella Centret havde taget kammeraterne med til Åbent hus på "hans skole" og de fik testet bremser på favoritmærket BMV :-) 

Flere spottede Casper, der nød at være tilbage i værkstedet på UCH for både at hilse på undervisere, men også svare på spørgsmål fra de mange gæster. Casper havde travlt for fredag var hans læretid forbi, men han fortsætter selvfølgelig hos sin mester Nyholm Auto i Ulfborg - men nu som mekanikersvend. 

Kåring af lokalmestre 2020 - Lager

undefined
Det skulle dystes i: EDB-lagerstyring, kørsel med gaffelstabler, plukning, pakning af enhedslast, forsendelsespapirer og bogføring mv

De tre podiepladser gik til:

1. plads til Peter Sloth fra AB Catering

2. plads til Tenna Nilsen, Bygma, Galten

3. plads til Mikkel Slyk, Actona Company A/S

Kåring af lokalmestre 2020 - Chauffør

undefined

Der blev dystet i en kranøvelse, lastsikring, præcisionskørsel med både linkopbygget modulvogntog og vogntog (forvogn/hænger)

De tre podiepladser gik til:

1. plads til Simon Hagger, Carsten V. Olesen, Skjern

2. plads til Christian Borup, H. V. Transport, Herning

3. plads til Henrik Nielsen, Ejler Chr. Knudsen, Holstebro 

Dagbladets journalist var også på besøg

Her kommer man, når man ikke ved, hvad man vil - og hvis man ved, hvad man vil