14. november 2017

Åbent hus - nu med virksomheder

undefined

Kig forbi på alle fem adresser fra kl. 10 - 13 og få et indblik i ”Hvad kan du blive” på UCH.

Alle uddannelsesområder – erhvervsuddannelser EUD/EUX, handelsgymnasium hhx, teknisk gymnasium htx og 10. klasse STEP 10 er klar på de fem adresser og byder indenfor til alle både nuværende og kommende elever og forældre – eller for dem der bare er nysgerrig efter, hvad der foregår bag murene.

Åbent hus er en unik mulighed for som familie at kigge indenfor på de forskellige ungdomsuddannelser.

Der sker meget i uddannelsesverdenen og til åbent hus har både far og mor mulighed for at se og opleve mulighederne, så de er klædt på til at kunne vejlede deres unge mennesker i valg af ungdomsuddannelser, fortæller Kirsten Skov Bertelsen, der er udviklingschef på UCH.

I år er virksomhederne også inviteret med

Alle virksomheder, der har eller har haft uddannelsesaftaler med elever på UCH, har fået en invitation. Samarbejdet mellem virksomhederne og UCH skal give de besøgende mulighed for en uformel dialog med mestrene om praktikpladsmuligheder, så ikke bare skolen, men hele uddannelsesvejen, bliver tydelig for kommende elever.

Virksomhederne kan bruge arrangementet som udstillingsvindue og får denne dag lejlighed til at speed date med både nuværende og kommende elever og måske deres forældre. Murermester Lars Møller fra ”Holstebrohuset”, der er et samarbejde mellem lokale håndværksvirksomheder, som prioriterer lærlinge i alle projekter, opfordrer gerne virksomheder til at deltage i åbent hus. Han har tidligere haft gode erfaringer med at møde nye lærlinge til arrangementer på skolen, men ser også åbent hus på skolen som en mulighed for at promovere bådet erhvervet, branchen og de enkelte fag. ”Vi vil gerne snakke med de unge mennesker og deres forældre og overbevise dem om, at ikke alle skal på gymnasiet. Og så drejer det sig om at få kontakten og vise reel interesse i det unge menneske”, udtaler Lars Møller. ”Holstebrohuset” repræsenterer alle byggefagene og i øjeblikket 21 lærlinge inden for 6 forskellige fag.

Foreløbig har 15 virksomheder meldt sig, men flere virksomheder kan stadig nå at deltage, de skal bare tage kontakt til os på UCH, så formidler vi kontakten til det område der er relevant.

Mere info:
Kirsten Skov Bertelsen, udviklingschef, ksb@ucholstebro.dk, 99 122 431
Jens Knudsen, vicedirektør, jk@ucholstebro.dk 99 122 400

Åbent hus 2017