21. oktober 2015

Et helt unikt tilbud - Åbent IT

Skal du have opdateret din viden eller mangler du nye færdigheder på it-området, så er Åbent IT et godt udgangspunkt. Du kan komme og gå når det passer dig og du vælger selv, hvilke IT værktøjer du vil dygtiggøre dig i. 

Af Claus H. Hansen

Døren er åben til IT-Værkstedet - hvor du kan komme når det passer dig

Døren er åben til IT-lokalet og du kan komme og gå når det passer dig

Her kan du se mere og finde tilmeldingen og kontaktoplysninger

På Uddannelsescenter Holstebro kan man dygtiggøre sig og udvikle sine kompetencer inden for en lang række relevante IT-værktøjer. Det er der ikke så meget nyt i, men at man kan komme og gå præcist, som det passer ind i din dagligdag, der er helt unikt.

Undervisning i tekstbehandling, billedbehandling, søgning på internettet og viden om regneark, er bare nogle af de emner du kan arbejde med.

Mulighed for at opdatere til version 2013

Åbent IT giver dig mulighed for at arbejde på det niveau, du ønsker, i det tempo som passer dig og ikke mindst når det passer dig. Du får udleveret et undervisningsmateriale, som består af opgaver, tekst og øvelsesfiler og i samme lokale er der andre kursister, der arbejder med deres kompetenceudvikling på det niveau, som de har brug for.

Muligheder for sparring og hjælp

Undervisningen er hver dag fra kl. 8.00-15.24, og der er altid en instruktør i lokalet, der kan svare på dine spørgsmål og give dig inspiration til løsninger på de udfordringer der opstår undervejs. Du får også mulighed for sparring med de øvrige kursister, der måske arbejder med de samme opgaver eller opgaver på et andet niveau.

I undervisningen anvender vi med Microsoft Office 2013 programmerne Excel, Word, Access, PowerPoint, Publisher, Outlook, Project og SharePoint Designer. Du kan også arbejde med Windows 8.1 og WordPress m.m.

Du kan lære om

  • Tekstbehandling
  • Regneark
  • Præsentationsprogrammer
  • E-mail og kalender
  • Databaser
  • Billedbehandling
  • Internetsøgning   

Niveauet bestemmer du – vi har alt fra et helt grundlæggende niveau til de avancerede niveauer på alle områder. Når du tilmelder dig, bestemmer du, hvilke områder du har brug for at arbejde med.

Her kan du se mere og finde tilmeldingen og kontaktoplysninger