30. januar 2017

Gourmetslagterelev fra UCH vinder DM i Skills

undefined

21-årige Rikke ny danmarksmester

Efter tre konkurrence-dage med 300 deltagere i Gigantium i Aalborg blev vinderne i Skills 2017 fundet i weekenden. I faget gourmetslagteri blev det Rikke Juulsgaard Lauridsen, som er i lære hos Fruehøj Slagter i Herning, der stod øverst på podiet.

Hendes taktik var at tage det stille og roligt, og efter en flot og koncentreret indsats og mange forskellige opgaver, gav det pote. ”Det var en fed oplevelse med masser af god feed-back fra publikum undervejs”, fortæller Rikke, som også bagefter har modtaget rigtig mange positive tilkendegivelser fra venner og bekendte.

Rikke er vild med at finde kreative mad-løsninger, og hun er glad for arbejdet med at tilberede færdigretter og menuer og være i dialog med kunderne hos Fruerhøj Slagter.

Efter svendeprøven på UCH i februar regner hun med fortsat at arbejde hos Fruerhøj Slagter og samle mere erfaring, men på længere sigt overvejer hun både at komme ud at rejse og måske på et tidspunkt at starte som selvstændig. Måske med en spændende kombination af restaurant og udsalg af færdigvarer.

Der var i år rekordmange konkurrencefag tilmeldt til Skills, nemlig 40. Skills 2018 finder sted i Herning.