27. juni 2017

Legatuddelinger ved dimissioner på UCH

411 studenter dimitterede fredag og lørdag fra Uddannelsescenter Holstebro på de forskellige gymnasieretninger – hhx, htx og eux.

Mange havde gjort ekstraordinære indsatser og fik overrakt legater.

Teknisk gymnasium - htx + EUX Tømrer

Se billeder fra dimissionen her

Sydbank rejselegat

undefined
– Simon Madsen
Har arbejdet hårdt, seriøst og målrette med de faglige udfordringer. Han har medvirket til at fremme en god læringskultur i klassen ved sin egen indstilling og tilgang til læring og uddannelse.

Industri- og Håndværkerforeningens legat

undefined
– Maja Kølbæk Jespersen
For at arbejde målrettet og leveret flottet resultater. Et højt fagligt niveau kombineret med personligt og socialt overskud deler hun gerne ud af og hendes engagement har i flere sammenhænge illustreret overfaglighed. Er ikke bange for at prøve kræfter med det ukendte

Bendix Fondens legat

undefined
– Bente Bendix og Malou Dahlgaard
For at udvise en helt særlig og seriøs indstilling til og engagement i studierne. Har fået særdeles flotte resultater og udvist stort fagligt overskud til inspiration og hjælp for flere på uddannelsen.

Htx-studielegat

undefined
– Christian Overgaard Wessels
Har gennem hele sin uddannelse udfordret sig selv og stillet sig ekstra opgaver, der rækker ud over det, der er obligatorisk. Deltaget i mange konkurrencer og hans indstilling gør, at hans faglige niveau i mange sammenhænge tangerer overfaglighed og resulterer i meget flotte resultater.

Handelsgymnasium - hhx

Se billeder fra dimissionen på Handelsgymnasiet her

Colstrupfondets legat

undefined
 – Rektor Martin Baadsgaard og Ditte Birkkjær Lund Jensen
Ditte Birkkjær Lund Jensen fik legat for sin indstilling for at vise, at det at tilegne sig kundskaber giver resultater, samtidig med at hun også forvalter sine faglige kundskaber på en rigtig god måde. Ditte skal til London efter sommerferien i PIU for at arbejde ved virksomheden Goodwille Limited.

Hhx-studielegat

undefined
 – rektor Martin Baadsgaard og Jeppe Østergaard Olesen
Jeppe fik for sin strukturerede tilgang til skole, flid og dygtighed og for at opnå unikke (særdeles) flotte karakterer.

Aktivitetslegat 

undefined
– Rasmus Bager Ganderup og rektor Martin Baadsgaard
Rasmus fik aktivitetslegat for sin ihærdige indsats som festudvalgsformand, koordinator og ”arbejdshest” ved skolens fester og andre arrangementer

HK-legat

undefined
– rektor Martin Baadsgaard og Malte André Jakobsen
Malte fik legat for målrettet at gå efter de gode resultater. Han er selv-motiverende, organiseret og god til at arbejde under pres men samtidig en god kammerat der har været en gevinst for både klassen og skolen.

Handel og Kontor – Handelskolen - EUX Business

Se billeder fra dimissionen her

HK-legat EUX

undefined
– Line Kant Kristensen og uddannelsesleder Jette Stefansen
Line er velforberedt, særdeles reflekteret, nysgerrig og grundig. Og så har hun en særlig evne til at formidle stof til sine holdkammerater på en meget pædagogisk og omsorgsfuld måde.

HK-legat EUD

undefined
– Jeppe Bruun Sørensen og uddannelsesleder Jette Stefansen
Jeppe har nærmest ingen fravær – er vellidt for sit altid positive sind og smittende humør, der giver en god stemning i klassen. Går altid til opgaver med et åbent sind og er god til at samarbejde med alle.

 

Handelsskolens legat

undefined
– Louise Dahl fra EUX Business og uddannelsesleder Jette Stefansen
Louise har været en faglig hjælp for mange i klassen, en opmærksom, åben og dygtig elev der ikke går på kompromis med sig selv og leverer meget flotte resultater.

Flidspræmier blev på Handel og Kontor uddelt til Trine Skindhøj, Line Kant Kristensen og Carina Nørgaard