06. oktober 2022

Limfjordens Hus kåret som Årets Læreplads

Anerkendelsen som Årets Læreplads går i 2022 til restaurant Limfjordens Hus i Glyngøre efter indstilling af kokkelærling Nicolai Gjedde. I indstillingen fremhæver Nicolai at:

”Limfjordens Hus skal indstilles som Årets Læreplads, da lærlinge både bliver anerkendt, udfordret og respekteret fagligt.”

Derudover bemærkes det, at lærlinge på Limfjordens Hus indgår på lige fod med øvrige medarbejdere og man ikke blot får tildelt et ”kokkeelevskema”. Man får lov at udvikle sig og ens individuelle potentialer bliver bragt i spil hver enkelt dag.

”Limfjordens Hus har udmærket sig ved at være utrolig gode til at inddrage deres elever og i samarbejde med eleven skabe rum for individuel udvikling. De skaber trygge rammer, der giver plads til at eleverne kan udfolde sig fagligt og socialt og de formår at udfordre eleverne på et tårnhøjt fagligt niveau.” siger Uddannelseschef på UCH, Jan Emtkjær Jensen. 

Det faglige udbytte af at være lærling på Limfjordens Hus blev cementeret, da Nicolai Gjedde, der indstillede restauranten til prisen som Årets Læreplads, modtog en sjælden guldmedalje til hans svendeprøve i gastronomi i september 2022.

Limfjordens Hus får torsdag den 6. oktober kl. 12.00 overrakt prisen for Årets Læreplads tilknyttet en lærling fra UCH og går dermed videre til den nationale kåring.

I alt blev der af elever fra UCH nomineret 18 lærepladser til prisen, som er blevet uddelt hvert år siden 1999.

Prisen som Årets Læreplads hylder virksomheder og organisationer, der tager godt vare på deres lærlinge, og giver dem et skub med på vejen.

undefined

undefined