17. maj 2022

Nu kan du komme i mesterlære på Business UCH

Går du med tanker om at tage en uddannelse inden for detail eller handel, men er mest motiveret af at tage en så praktisk vej som muligt? Så har du fra august muligheden for at komme i mesterlære hos en virksomhed og samtidig uddanne dig teoretisk inden for detail og handel på Business UCH – vi kalder det Ny Mesterlære. 

Det lyder måske velkendt, men med en EUD på Business UCH som Ny Mesterlære kombinerer du løbende teoretisk undervisning med det praktiske i virksomheden ved, at du det første år har skolegang to dage i ugen og de resterende timer arbejder i virksomheden.

På den måde bliver der skabt bro mellem det teoretiske og praktiske.

”Ny mesterlære er en fantastisk mulighed, hvis man har været væk fra skolen et stykke tid og nu er klar til at få papir på en uddannelse. Det er også en oplagt mulighed for virksomhederne til at hente elever fra en breddere målgruppe. Vi håber, at mange er klar til at springe til og sætte skub i en karriere indenfor detail eller handel” siger René Tolderlund Jakobsen, Uddannelsesleder på Business UCH

Uddannelsen har en varighed på tre år og du får løn fra første dag. På uddannelsen får du viden om butikskoncepter, butiksøkonomi, Salg og service, Forretningsforståelse og meget mere.

Få mere information om Ny Mesterlære.