15. april 2021

Ny økonomidirektør

undefined
Foto: Carsten Esager Sørensen, ny økonomidirektør på UCH

Efter 36 år som økonomidirektør på UCH traf Søren W. Schubert sidste år beslutning om, at april måned 2021 skulle blive den sidste på UCH, inden han går på velfortjent pension.

Ny økonomidirektør er Carsten Esager Sørensen. Carsten er 51 år, bor i Holstebro og kommer fra en chefstilling i Struer Kommune. Han har en lang økonomi- og ledelseserfaring fra kommunale organisationer, men også erfaring fra chefarbejde på børne- og ungeområdet i Holstebro Kommune.

Carsten er motiveret af at arbejde i offentlige organisationer og glæder sig til at hjælpe UCH med den vigtige opgave at uddanne til fremtidens arbejdsmarked – og særligt til at være med til at understøtte en uddannelsesinstitution i at bidrage positivt til unges dannelsesproces.

Og der er mange områder at have fokus på. På UCH er der på en normal hverdag uden COVID-19 ca. 2000 daglige elever/kursister og 350 ansatte fordelt rundt på fire forskellige adresser med to gymnasieretninger HHX og HTX, STEP10 (10. klasse) og rigtig mange forskellige erhvervsuddannelser EUD|EUX fra Business, Teknologi, Byggeri, Fødevarer til Transportområdet.
Carsten indtræder i chefgruppen og får det overordnede ansvar for køkkener, serviceteam, elevservice, skolehjem og den samlede økonomi- og lønfunktion.

Fra UCH byder vi Carsten velkommen til en spændende arbejdsplads og ønsker Søren et godt otium.

Mere info:
Konstitueret direktør Heidi Charlotte Toftgaard, 99 122 255, ht@ucholstebro.dk
Økonomidirektør Carsten Esager Sørensen, 99 122 400, ces@ucholstebro.dk