02. februar 2022

Ny rektor vender hjem til UCH

Pressemeddelelse:

Susanne Rasmussen er ansat som ny rektor for HHX og HTX på UCH. Hun tiltræder den 1. marts. Susanne er en udviklingsorienteret leder og kommer fra en stilling som vicerektor på Herning HF & VUC. I perioden 2005-2010 var hun ansat på HHX, hvor hun underviste i dansk og engelsk.

I skarp konkurrence med andre ansøgere, har UCH nu ansat Susanne Rasmussen som ny rektor for Handelsgymnasiet (HHX) og Teknisk gymnasium (HTX). Den nye rektor har lang ledelseserfaring i uddannelsesverdenen og har fra sin stilling som vicerektor arbejdet med udvikling og implementering af strategi.

”Med Susanne Rasmussen har vi fundet den helt rigtige rektor, som sammen med de mange gode kolleger på HHX, HTX og resten af UCH skal være med til at realisere målene i STRATEGI 2025 og skabe udvikling gennem samarbejde og partnerskaber. Den nye rektor er udviklingsorienteret, og som leder er Susanne meget inddragende og lyttende, men sætter samtidig en tydelig retning. Hun overtager ledelsen af to meget velfungerende gymnasier, så der er et solidt fundament for udvikling”, udtaler direktør på UCH, Nanna Seidelin.

Susanne Rasmussen har mange forskellige kompetencer, hun har lige bestået en master i læreprocesser med specialisering i ledelses- og organisationspsykologi, hun har desuden lang undervisningserfaring med undervisningskompetence i dansk og engelsk. Hun er velfunderet i det pædagogiske felt og brænder for den gode undervisning og pædagogisk udvikling. Hun har derudover en kontoruddannelse, hvor hun havde læreplads og senere ansættelse hos B&O.

”Jeg er meget optaget af, at unge i Midt- og Vestjylland har de bedste betingelser for at uddanne sig, og at de får de rette kompetencer til at kunne træde ind på fremtidens arbejdsmarked. Her spiller UCH en rigtig vigtig rolle, og jeg glæder mig meget til at blive en del af uddannelsesinstitutionen igen, når jeg tiltræder som rektor d. 1. marts, udtaler Susanne Rasmussen.

Med en studentereksamen fra HHX eller HTX i hånden er eleverne klædt rigtig godt på til videre uddannelse. Men i løbet af deres uddannelsestid skal de også gerne få indsigt i de mange spændende jobmuligheder, der er - både lokalt og globalt. En styrket tilknytning til erhvervslivet kan understøtte, at det sker, og jeg glæder mig derfor til i samarbejde med UCH’s dygtige og engagerede medarbejdere at bygge bro mellem de erhvervsgymnasiale uddannelser og områdets virksomheder”, slutter Susanne Rasmussen.

 undefined

Baggrund
Susanne bor med sin familie i Struer.

Erhvervserfaring:
2016- Vicerektor Herning HF & VUC 2016
2013-2016 Lektor Struer Statsgymnasium
2012-2013 Vicerektor Skive Gymnasium
2010-2012 Viceforstander VUC Holstebro-Lemvig-Struer
2005-2010 Adjunkt Holstebro Handelsgymnasium
2004-2005 Årsvikar Struer Gymnasium
2002-2004 Årsvikar Lemvig gymnasium
2000-2002 Kontorassistent ved Advokat Gruppen, Aarhus
1990-1993 Kontorelev og kontorassistent Bang & Olufsen A/S

Uddannelse:
2022 Master i læreprocesser med specialisering i ledelses- og organisationsudvikling, Aalborg Universitet
2008 Pædagogikum, Danmarks Erhvervspædagogiske læreruddannelse
2005 Cand.mag. i engelsk og dansk, Aarhus Universitet
1995 HF, VUC Struer
1991 Kontoruddannelse, Bang & Olufsen

Mere info:
Nanna Seidelin, direktør UCH - 99 122 200 | nse@ucholstebro.dk
Susanne Rasmussen, tiltrædende rektor UCH, tlf. 20852155